Berlin lejligheden

Kom til Berlin en uge!

DMF Århus afdelings medlemmer har mulighed for at benytte en superskøn lejlighed i Nordeuropas Kulturmetropol nummer et, Berlin.

Lejligheden er på 109 kvadratmeter, der er 6 faste sengepladser og der er instrumenter og gear til rådighed, så det til en vis grad er muligt at øve i lejligheden.

Flere af afdelingens medlemmer har allerede besøgt den fantastisk beliggende lejlighed i Prenzlauer Berg, som er lige på grænsen til Mitte ved Alexander Platz. Og responsen på opholdene i lejligheden og den skønne by er forrygende!

Ugen går fra mandag kl. 17.00 til næste mandag kl. 13.00.

Omkostninger til caretaker, el, varme, rengøring  ugør: kr. 2250,- pr. uge. Dertil erlægges et depositum kr. 1000,- til dækning af eventuelle skader.

Kontakt Aarhus afdelingen v/Lars Knudsen enten på mail: lak@dmf.dk eller ring på tlf. 86 18 45 99 mandage mellem 10-18 eller tirsdage til fredage mellem 10-14.

Images: video_ikon.gif [berlin video klik her]

Video med lidt stemninger fra Prenzlauer Berg og kvarteret omkring Rykestrasse
Images: video_ikon.gif [Se Prenzlauer videoen her]

Images: cameraweb8905.gif [Se fotosamling fra Berlin 2008]

berlin

Ring til DMF Århus v/Lars Knudsen på 86 18 45 99 for yderligere information.

Bestyrelsen i DMF Århus ønsker dig god fornøjelse!

——————————————————————————————————–

Efter endt ophold afleveres lejligheden i rengjort stand. Rengøring og vask af sengetøj er ikke inkluderet.
Køkkenet er ikke stort, men veludstyret, så bliver du træt af de mange spændende cafeer og restauranter eller er du blevet inspireret af madmarkedet på Kollwitzplatz torsdag og lørdag er der mulighed for selv at lave mad.

Der er sengetøj, håndklæder, viskestykker mm., vaskemaskine og tørretumbler.

Omkostningerne udgør kr. 2250 + et depositum på kr. 1.000,- opkræves sammen med brugsafgiften og tilbagebetales til medlemmet, hvis alt er i orden i lejligheden efter brug. Er der mangler, skader på inventar, bortkommen nøgle, mangelfuld rengøring el. lign., trækker vi et erstatningsbeløb fra medlemmets depositum.

Grundrengøring kan tilkøbes. Man skal stadig selv vaske sengetøj og rydde op. Rengøring aftales i god tid, gerne samtidig med indgåelse af medlemsaftalen.

Ugen går fra mandag kl. 17.00 til næste mandag kl. 13.00

Afdelingens caretaker i Berlin er danske Rikke Mogensen. Hun hjælper dig dernede, hvis du skulle få problemer.

Få inspiration til opholdet på Berlins hjemmeside

OBS! Der er betaling for parkering i Prenzlauer Berg mandag til lørdag fra kl. 9.00-24.00. I Rykestrasse koster det ca. 1 € pr. time.
Parker eventuelt i den nærmeste betalingsfri zone, der er ca. 20 minutters gang fra lejligheden.