Citronhuset

Feriehus i Sydspanien – 2019

citronhuset_2008_06DMF-Aarhus råder over det dejlige feriehus Citronhuset, beliggende i den lille bjergby Monda, 40 min. fra Málaga Airport.

Igennem de sidste 13 år har Aarhus medlemmerne benyttet sig af DMF’s meget favorable tilbud om et ophold i det milde sydeuropæiske klima. Citronhuset er også tilgængeligt hvis du er medlem i lokal afdelingerne: Viborg, Randers, Silkeborg og Aarhus.

I 2019 sæsonen udlejer vi huset i perioden fra uge 10 til uge 45, hvor vi løbende skifter imellem 1 og 2 ugers udlejning.

Der er åbent for reservation, udlejning efter ”først til mølle” princippet. Se udlejningskalenderen på http://www.citronhuset.dk

Huset er ikke så stort, så det kan kun udlejes til 2 eller max. 3 personer. Der kan dog også være plads til et par med 2 børn.

Prisen for én uge er: kr. 1500,-

Prisen for to uger er: kr. 2400,-

Skiftedag er lørdag.
Fra Jylland flyver man direkte til Malaga med SAS fra Aarhus Lufthavn. Primera Air eller Ryanair fra Billund samt Norwegian fra Aalborg.
Fra Hamborg flyver Air Berlin og Vueling til gode priser og pæne tider.

Selvom skiftedag er lørdag, kan man alternativt godt ankomme/afrejse på andre dage indenfor f.eks. de to uger man lejer. Flybilletterne kan godt være billigere hvis man flyver ud mandag/tirsdag, eller hjem igen om torsdagen. Obs! Kun ét hold gæster er tilladt når man lejer Citronhuset. Dvs. at man ikke kan dele 1 eller 2 uger med et andet hold gæster.

Overvejer du at booke et ophold på enten én eller to uger i det hyggelige hus i Monda, er du meget velkommen til at kontakte DMF Aarhus v/ Lars Knudsen på tlf. nr.  86 18 45 99 eller aarhus@dmf.dk.

Se mere om huset på www.citronhuset.dk og gå ikke glip af de mange billeder på husets Facebook profil.

 Se præsentationsvideoen fra Citronhuset

Præsentationsvideo fra Bents 60 års fødselsdag i 2013.

Magic Benito de Monda, 2013
Musikvideo lavet til fremvisning til Benito de Mondas 60 års fødselsdagsfest i Århus, 2013 – bortset fra få saxede FaceBook-billeder (sorry!) – af Karl-Erik Pedersen og Ole Gissel.

Aftale med biludlejningsfirmaet Helle Hollis
Som et ekstra plus er der indgået en aftale med et af Costa del Sol’s førende biludlejningsfirmaer Helle Hollis, som giver DMF’s medlemmer 15% rabat på billeje. Eneste betingelse er at reservationen sker via DMF, som så formidler kontakten til Helle Hollis i Malaga.

Du kan få mere information om huset, hvis du ringer til DMF og taler med Lars Knudsen på  86 18 45 99 eller på email: aarhus@dmf.dk. Du er også meget velkommen til at henvende dig direkte til husets ejer og vært bentmonda@gmail.com

DMF Aarhus afd.
Vestergade 19. 2
8000 Århus C
Tel: 86 18 45 99