↑ Tilbage til Medlemstilbud

Print denne Side

Citronhuset

640x340-monda

Feriehus i Sydspanien

citronhuset_2008_06DMF-Aarhus har forlænget muligheden for at råde over det dejlige feriehus Citronhuset, beliggende i den lille bjergby Monda, 40 min. fra Málaga Airport.

Igennem de sidste 10 år har Aarhus medlemmer benyttet sig af DMF’s meget favorable tilbud om et ophold i det milde sydeuropæiske klima. Vi forventer at der stadig er rigtig mange der vil være interesserede.

Fra 2016 er Citronhuset også tilgængeligt hvis du er medlem i lokal afdelingerne: Viborg, Herning, Holstebro, Randers, Nordvestjylland, Silkeborg og Djursland.

Du kan lige nu booke Citronhuset frem til sidst i november 2017. Der er mulighed for at booke 1 eller 2 uger efter ønske – og efter ”først til mølle” princippet. Længere varende ophold er også muligt.

Huset er ikke så stort, så det kan kun udlejes til 2 eller max. 3 personer. Der kan dog også være plads til et par med 2 børn.

Prisen pr. uge er: kr. 1200,-

Skiftedag er søndag.
Fra Jylland flyver man direkte til Malaga med Primera Air eller Ryanair fra Billund samt Norwegian fra Aalborg.
Fra Hamborg flyver Air Berlin og Vueling til gode priser og pæne tider.

Så overvejer du at booke et ophold på enten én eller to uger i det hyggelige hus i Monda, er det en god ide snarest at kontakte DMF Aarhus v/ Lars Knudsen på tlf. nr.  86 18 45 99.

Citronhuset har fået installeret wifi, så der er adgang til trådløst internet i huset.

Se mere om huset på www.citronhuset.dk og gå ikke glip af de mange billeder på husets Facebook profil.

 Se præsentationsvideoen fra Citronhuset
 Se også Bents egen præsentationsvideo fra Monda

Aftale med biludlejningsfirmaet Helle Hollis
Som et ekstra plus er der indgået en aftale med et af Costa del Sol’s førende biludlejningsfirmaer Helle Hollis, som giver DMF’s medlemmer 15% rabat på billeje. Eneste betingelse er at reservationen sker via DMF, som så formidler kontakten til Helle Hollis i Malaga.

Du kan få mere information om huset, hvis du ringer til DMF og taler med Lars Knudsen på  86 18 45 99 eller på email: aarhus@dmf.dk. Du er også meget velkommen til at henvende dig direkte til husets ejer og vært bent@dosben.com

DMF Aarhus afd.
Vestergade 19. 2
8000 Århus C
Tel: 86 18 45 99

640x340-monda-002 640x340-monda-003