Netværksdag for selskabsmusikere

Dansk Musiker Forbund afholder sammen med DMF Trekanten en festdag for festmusikere søndag den 8. marts 2015 i Bygningen Vejle. Der er gratis adgang.

600x200-netvaerksdag

Festmusikere har tradition for at samles i DMF-regi og udveksle erfaringer. Her er musikerne samlet i 2008 til DMF On Tour, hvor blandt andre nu afdøde Flemming ”Bamse” Jørgensen optrådte for kollegerne. (Foto: Axel Boel) Hensigten med DMFexpoEvent, som arrangementet hedder, er at promovere festmusikken i vide kredse, og der bliver foruden alle DMF’s medlemmer inviteret potentielle nye DMF medlemmer, lokale restauratører, kulturpersoner, pressen og mange flere.

LÆS OGSÅ: Tilmed dig og deltag i konkurrence om 5.000 kr.

Uorganiserede er meget velkomne

DMF Trekanten indgår aktivt i dette samarbejde da mange af vore medlemmer spiller netop denne form for underholdningsmusik. Og en del af disse musikere har kalenderen godt fyldt. En del af de optrædende på dagen vil bl.a. være medlemmer af DMF Trekanten.

Dagen henvender sig også til dem, der endnu ikke har valgt DMF til, da vi gerne vil rette fokus på de utallige tilbud DMF har. Vi er derfor ekstra opmærksomme på at henvende os til disse, og give dem mulighed for at dygtiggøre sig samt at organisere sig.

Fokus på selskabsmusikken

Promovering af festmusikken – som nu om dage har høj kvalitet – er ganske vigtig, da de efterhånden gamle fordomme om, at selskabsmusik består af en eller flere musikere, der blot gemmer sig i hjørnet som ”lydtæppe” under spisningen, og blot spiller de samme gamle dansktop-sange under dansen, en gang for alle skal forstumme.

Moderne fest- eller selskabsmusikere er for størstedelens vedkommende dygtige og veluddannede musikere, der behersker både instrumenter, sangstemmer på et højt niveau, og ikke mindst kan underholde til fester anno 2015.

LÆS OGSÅ: Tilmed dig og deltag i konkurrence om 5.000 kr.

Masser af musik

Til netværksmødet for festmusikere i Vejle kan man høre solo, duo og trioer. Der kommer et kendt orkester, der slutter det hele af, og der vil være en kendt konferencier ved arrangementet. DMF er naturligvis til stede, og man kan høre om adskillige services som forbundet byder på. Foruden forskellige workshops, som i skrivende stund tilrettelægges, udstiller leverandører indenfor instrumentbranchen det nyeste gear. Lokale restauratører deltager også, og kan tilbyde spændende mad og drikke under arrangementet.

OPLEV ALT DETTE:

– Mød andre musikere og lad dig inspirere
– Koncert Sko &Torp med Band
– Livemusik i 2 sale – Oplev:
The Shakers
Bent Junker & Co
Carsten Bo & Jon
Tanni Christine duo
Damgaard duo
Torben Meldgaard
Jens Munkholm
Damgaard – Olesen
Shu-Bi-Duo
Bendt Aaen
– Workshops
“Bedre lyd i hjemmestudiet”   v/ Nils Harbo
“Salg, markedsføring og branding”   v/ Mikael Bødker
“Rock’n roll klaver”   v/ Stan Urban
“Simpel sangteknik”   v/ Jesper Daus
“Pas på hørelsen”   v/ Torben Kruse (Musikeren)
“DMF-forsikringer”   v/ Søren Wrist (DMF)
– Stor stand med Dansk Musiker Forbunds medarbejdere der står klar til at svare på spørgsmål om:
Juridisk bistand
kontrakthjælp
Skatterådgivning
Dagpenge
Kurser og uddannelse
DMF forsikringer (se også workshops)
Udgiv din musik
Støttemuligheder
Pas på hørelsen (se workshops)
– og meget andet…
– Udstillingsstande og produktdemoer fra:
YAMAHA
ROLAND v/ProffShoppen
EM Nordic
SC SOUND
MATRIX
KV2 Audio
– Spændende publikumspræmier