Årets Walde uddelt ved Kobæk Strand

Årets Walde uddelt ved Kobæk Strand

17. jun. 2014 af Jael Nordbek Azoulay DMF

Efter en søndag med høj sol, konstruktive debatter og spændende workshops uddelte formand for hovedbestyrelsen Anders Laursen Walde-prisen til de uadskillelige kolleger og musikere Axel Boel og Erik Sletting.

300x450-axel-boel

Den ene af de to glade modtagere af Walde-prisen 2014, Axel Boel modtog sammen med kollegaen Erik Sletting prisen, der blev uddelt på DMF’s tillidsmandsmøde 2014 ved Kobæk Strand.

Tillidsmandsmødet 2014 bød blandt mange spændende debatter og vidensdeling på tværs af lokal- og hovedafdeling også på uddelingen af årets Walde-pris. Søndag aften mellem middag og dessert trådte formand Anders Laursen frem foran de forsamlede DMF’ere og uddelte under mange klapsalver årets Walde til de to musikere og ildsjæle Axel Boel og Erik Sletting.

 

Musikere og kolleger

Anerkendelsen blev givet Boel og Sletting på baggrund af det store arbejde, de to herrer har gjort professionelt og kollegialt for musikken og musikere landet over, fortalte Anders Laursen. Waldeprisen var som noget særligt i år en dobbeltpris til to uadskillelige musikere og kolleger og bestod af en statuette udført af kunstner Alice Buchhave samt en check på 15.000 kroner.

Takkesang og stående applaus

Axel Boel og Erik Sletting modtog prisen og et kram fra formanden med smil, glade ord og uropførelsen af en takkesang skrevet særlig til begivenheden, som fik stor applaus. De forsamlede tillidsmænd, formænd, næstformænd, UrU’er (ungdomsrådsudvalget) og SEMU’er (selskabsmusikerudvalget) fejrede hermed på samme tid både to dygtige musikere men også den store værdi i det kollegiale fællesskab blandt DMF’s medlemmer.

SE VIDEO: Se Boel og Sletting modtage Walde-prisen 2014

Workshops og vidensdeling

Foruden fokus på hovedemner som hvervning og fastholdelse af medlemmer og lokalafdelingernes rolle i DMF var der ved tillidsmandsmødet naturligt nok et gennemgående fokus på, hvordan DMF bidrager og fremover kan bidrage til det kollegiale fællesskab og samtidig styrke musikken og danske musikere, et fokus som blev understreget ved uddelingen af årets Walde-pris til Axel Boel og Erik Sletting.

FAKTABOKS

Årets Walde er en hæderspris, som DMF hvert år uddeler til en musiker, der har gjort en særlig kollegial indsats for fællesskabet. Prisen er opkaldt efter det mangeårige HB-medlem Waldemar Wolsing (3. maj 1910 til 8. august 1993).

640x360-valdepris-axel-og-erik

Anders Laursen uddeler prisen til Axel Boel og Erik Sletting