Anders Graae kursus hos Grobund Bandakademi

På 9. år står bl.a. en række dygtige DMF’ere stadig bag kurser, drift, undervisning og aktiviteterne, som foregår i Grobund Bandakademi for de næste generationer af unge musikere. 
https://www.grobundbandakademi.dk/sangskrivning
.
Se f.eks. det aktuelle kursus her i april med Anders Graae.

Grobund arrangerer i 2018 tre workshops i sangskrivning og kreativitet, hvor du kan blive inspireret og udfordret på din måde at tænke og komponere sange.
Vi tager udgangspunkt i dig og din musik, udvikler dit potentiale og åbner nye horisonter. Vi har hyret 3 fantastiske sangskrivere til at komme til de 3 separate workshops.

Dato: 21. + 22. april: Anders Graae

​Workshoppen er åben for alle i alderen 14-25 år. Det koster kr. 195,- pr. workshop, dog er det gratis for Grobund medlemmer og MGK elever i Aarhus.

Tilmelding senest en uge før den gældende workshop! TILMELDING

Indhold

Det at skrive sange er tit forbundet med stor mystik. Hvad er det der gør, at man nogle gange kan skrive en sang, andre gange ikke? Hvorfor er der nogen der kan blive ved med at skrive gode sange og andre ikke kan?

Det er noget af det som Anders Graae vil belyse på denne workshop.  Han vil bl.a introducere de studerende til en særlig sangskrivningsteknik, som kan give en ny vinkel på det at skrive tekster.

Det er en teknik, som giver en slags ramme til at bygge sange op, så man ikke farer vild i sin egen sang, og ender med at gå i stå. Vi skal se på hvordan etablerede kunstnere som f.eks Billy Joel, Paul Simon, Rolling Stones har brugt teknikken i deres sangskrivning, og deltagerne skal på workshoppen prøve den af i deres egen sangskrivning. Derudover afprøver vi forskellige andre konkrete tilgange til det at skrive sange. Både nogle benspænd men også nogle mere gakkede og sjove tilgange til at få kreativiteten i spil.

Om underviseren

– Anders Graae er sangskriver med flere pladeudgivelser, koncerter og Radio airplay i baggagen.

– Han har gennem de sidste 8 år undervist sangskrivere på Det Jyske musikkonservatorium

– Desuden er han stifter af sangskriverskolen, hvor han hjælper sangskrivere med at finde ind til kernen af deres egen sangskrivning.

Se mere på:

www.andersgraae.dk eller

www.sangskriverskolen.dk