Autentisk sangskrivning

ER DU I KONTAKT MED DIN INDRE SANGSKRIVER OG SLIPPER DU DINE SANGE FRI? 

Kick off: – Aarhus: 4/3 kl.13-16

Du får

Et 9 ugers forløb bestående af et live møde og ugentlig online-undervisning

Adgang til er unikt online sangskrivernetværk, hvor I holder hinanden til ilden med sparring og feedback undervejs i forløbet

Konkrete metoder til at lukke op for inspiration og kreativitet

Forankret sangskrivningen i din hverdag

Sangskriverværktøjer, der hjælper dig med at skrive og opbygge sange, så de udtrykker det du gerne vil, kommunikerer godt med dit publikum, og bliver ved med at være interessante at lytte til

Indblik i, hvad der motiverer dig som sangskriver.

Om kurset.

Vi starter med et fælles kick-off arrangement, hvor du møder de andre kursister og underviseren. Den efterfølgende onlineundervisning skifter mellem moduler, som du arbejder med på egen hånd (når det passer dig) og fælles online møder med hele holdet hvor Anders Graae følger op og hjælper videre.

For Hvem?

Kurset er for dig, der elsker at skrive sange, men hvor det er gledet i baggrunden ift. børn, jobs, vasketøj o.s.v. Genfind energien, ved at genoplive din indre gnist ved at prioritere din sangskrivning!

Kurset er også for dig, der har spillet musik i mange år, men aldrig rigtig er kommet i gang med at få lavet din egen musik. Tiden er inde. Prik hul på bylden – få modet og rammerne til at gå i gang!

Uanset hvad din motivation er, hjælper forløbet dig til at blive skarpere på hvem, du er som sangskriver og hvorfor du skriver sange.
Når du har fundet ud af hvorfor du skriver, føles sangskrivningsteknikker, tekstarbejde og melodiskabelse mere meningsfuldt, fordi du ved, hvorfor det er vigtigt for dig!

Sangskriver og underviser

Anders Graae

Anders Graae er sangskriver og musiker. Han er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2009. Han har udgivet flere plader, spillet koncerter over hele landet og hans sange er blevet spillet i landsdækkende radio og TV. Anders er meget passioneret omkring at hjælpe andre sangskrivere med at forløse deres sange, og har igennem de sidste 8 år undervist i sangskrivning på Det Jyske musikkonservatorium. Han er desuden stifter af sangskriverskolen.dk – hvor han hjælper sangskrivere med at udvikle deres sangskrivning.

Tilmelding og pris for forløbet