Avanceret Midiredigering for Tyros-brugere i Viborg

yamaha-tyros-3-7519-522x261

d. 21/4-2016 – kl.16.00‐22.00

Du får:
– Værktøjer til professionel midifil redigering
– Lært at arbejde med Mega Voices.
– Lært at læse og programmere SysEx kommandoer

Om kurset
Vi går i dybden med de mange muligheder Yamahas nyere keyboards tilbyder, og arbejder med avancerede indstillinger i midifiler. Vi tilpasser midi opsætningen i Tyros, og du lærer at få fuldt udbytte af Mega Voice teknologien. Vi afmystificerer SysEx systemet, så du ikke bare kan læse dem, men også selv programmere dem til at styre f.eks DSP-effekter som rumklang, guitar amps og Leslie, eller til at ændre i tromme-opsætninger, vocoder osv.

For hvem
Yamaha Tyros brugere (1-5 eller tilsvarende PSR modeller) som deltog i sidste års kursus ”MIDI REDIGERING” eller på anden vis har tilegnet sig grundlæggende kendskab til midiprogrammering.
Du medbringer dit keyboard samt computer med nødvendigt sequencer (DAW) software. Eksemplerne vises i Cubase.

Nicolai-damgaard-e1370937940825-162x162Nicolai Damgaard
Musiker, lydkonsulent og underviser. Har sunget, spillet og afholdt kurser i adskillige lande, som Indonesien, Japan, Thailand, Australien og USA. Har bl.a. arbejdet som produktspecialist på Steinberg Cubase.
Kombinationen af MIDI programmering, keyboard knowhow og stor erfaring med P.A., effekter og kormaskiner samt lydoptagelser giver en helt unik all-in-one problemknuser for festmusikere.

Tilmelding på Artlab