Basunen 2020 nr. 3 er på nettet

Basunen nr. 3 oktober 2020 er ude nu!

Efterårs nummeret af vores fagblad Basunen, for DMF medlemmer i den midtjyske region, er hermed udgivet. Bladet sendes ikke længere ud med posten fysisk, men kan fremover læses elektronisk. Her ovenfor kan du finde det i en bladre venlig udgave via issuu. Basunen har desuden sin egen hjemmeside www.basunen.dk som vi arbejder på at opgradere på funktionalitet og udseende. Her findes i øvrigt et arkiv, hvor du kan finde en lang række af de tidligere interviews, reportager og artikler som vi har været ude at finde blandt medlemmerne og i kultur- og musikbranchen regionalt.

Her et uddrag fra den aktuelle leder i bladet, skrevet af nyvalgt formand og Basunen redaktør Camilla Overgaard: ”Der er, måske mere end nogensinde, brug for, at vi som fagfællesskab står sammen og tænker sammen på tværs af genrer og generationer. Ligesom Basunen står vi selv på mange måder mellem det gamle og det nye og venter på at finde hjem i en virkelighed, som ingen af os helt ved, hvordan kommer til at se ud. Her kender vi heller ikke formatet endnu, men ønsker selvfølgelig at bevare og fortsat gøre det, vi er gode til. Samtidig skal vi også her holde øjnene åbne for de nye muligheder, der måtte opstå.”

Vi håber du stadig fremover har lyst at læse med i Basunen. Kommentarer, spørgsmål, ideer til artikler, ris/ros kan sendes til bladredaktionen på aarhus@dmf.dk