BASUNEN er i luften!

Vi har glædet os til at byde jer velkommen på www.basunen.dk, hvor det nye online format af Fagbladet BASUNEN nu har til huse. Bladet udkommer digitalt 4 gange om året som artikelsamling her på siden.
BASUNEN har i rigtig mange år dannet rammen omkring fagligt indhold, musikerhistorier fra Midtjylland, udgivelser, gear og meget mere. Der er her fra afdelingen lagt et stort arbejde i at bevare BASUNENS identitet i det nye format, og vi glæder os til at arbejde videre med at udvikle på siden.

Siden er lavet i samarbejde med Jesper Friis (http://www.jf-web.dk/), som vi har været rigtig glade for at samarbejde med. Jesper er selv musiker og er gået meget helhjertet ind i arbejdet med at skabe et godt fagblad for musikerne i Midtjylland. Tak for indsatsen Jesper!

I dette nummer af BASUNEN kan du få inspiration til, hvordan I skaber et godt samarbejde i bandet. BASUNEN’s udsendte har været i studiet, og så har vi talt med en professionel violinist, der er gået nye veje under coronanedlukningen. Du kan desuden lære DMF-Aarhus’ formand, Camilla Overgaard, lidt bedre at kende, læse hvordan man som kunstner kan forvandle affald til guld, tage et kig i gearkassen, læse DMF-Aarhus bestyrelsens beretning for året 2020, finde dagsordenen for årets generalforsamling og meget mere.

Vil du være med?
Har du en god idé til noget, du gerne vil læse om i BASUNEN? Har du noget på hjerte, som du gerne selv vil fortælle om i en enkelt artikel? Eller kunne du have lyst til at skrive en artikel eller tage fotos til BASUNEN? Så er du altid velkommen til at kontakte redaktionen.
Du er ligeledes velkommen til at skrive til os, hvis du har mening om eller kommentarer til indhold og artikler, respons – hvad enten det er ris eller ros, generelle spørgsmål eller andet.