Bliv en haj til festival-networking

640x360-callmecat

Står du overfor at skulle spille eller deltage på SPOT festival, Reeperbahn, Jazzahead eller lign.? Næste MUSIKERLIV arrangement handler om, hvordan du kan få det optimale ud af en showcase-festival.
Bliv en haj til festival-networking finder sted tirsdag den 26. april 2016 kl. 18:30-21:00, Dansk Musiker Forbund, Vestergade 19, 8000 Aarhus C.

Nye branchekontakter, et større publikum og flere job er det, de fleste drømmer om at få ud af et job på en showcase-festival. Festivaler som Uhørt, Spot, Reeperbahn, og Jazzahead kan være en mulighed til at få flere aktiviteter – både hvis du skal spille en showcase, og hvis du deltager som publikum. Men det gælder om at være forberedt, så man er sikker på at få det fulde udbytte.

MUSIKERLIV handler denne gang om, hvordan du kan få det optimale ud af din deltagelse på en showcase-festival.

Vi sætter blandt andet fokus på:

• Hvordan man finder den rette festival for ens band
• Hvordan man lægger en plan for ens deltagelse
• Hvordan man finder de rette branchefolk, kommer i kontakt med dem og får styrket sit netværk
• Hvordan man følger op på sin deltagelse efter festivalen

Du kan møde Katrine Ottosen, der med sit band CALLmeKAT har gjort sig bemærket på showcase-festivaler som f.eks. SPOT (DK), DONG-DONG (CH), Mama Festival (F), Eurosonic (NL), og SXSW (US).

MUSIKERLIV: Bliv en haj til festival-networking finder sted tirsdag den 26. april 2016 kl. 18:30-21:00, Dansk Musiker Forbund, Vestergade 19, 8000 Aarhus C.

Husk tilmelding til Lisbeth Rysgaard på lr@dmf.dk