Tilbud til nyuddannede

Dimittend i 2023?

Fuld a-kasse fra starten, når du dimitterer? Slip for karensperioden, hvis du tilmelder dig 12 md. før, du er færdiguddannet.

Under 30 år

Er der mindst 12 måneder, til du dimitterer til næste år? Så kan du nå at melde dig ind i a-kassen og få dagpenge fra starten. Det betyder, at du slipper for karensperioden – og altså får fuld dagpenge i den første måned. Det er ganske gratis at melde sig ind, hvis du er studerende og under 30 år.

Hvis der er mere end 12 mdr. til du bliver færdig, vil vi anbefale dig at melde dig ind med det samme alligevel. Det er gratis, så længe du er under 30.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER: www.ftf-a.dk/bliv-medlem/

Over 30 år

Hvis du 30 år eller mere og studerende, er det ikke længere helt gratis at være medlem af a-kassen. Som studerende kan du dog nøjes med at tilmelde dig som deltidsmedlem til et langt billigere kontingent.  Også her får du fuldtidsdagpenge fra starten, hvis du har mere end 12 måneder fra du melder dig ind, til du dimitterer.

Dansk Musiker Forbund og a-kasse

DMF har ikke sin egen a-kasse, men samarbejder med og anbefaler a-kassen FTF-A, som har mange års erfaring med musikere som faggruppe.

LÆS MERE: www.ftf-a.dk