Brug sociale medier i markedsføringen

BRUG SOCIALE MEDIER EFFEKTIVT I MARKEDSFØRINGEN AF DIN MUSIK!

START 19. MARTS 2019 | AARHUS
19/3 + 20/3 kl. 10-15

Om kurset:

To-dages workshop, hvor du gennem en blanding af teori og håndgribelige øvelser arbejder med branding, PR og markedsføring af dig som musiker/band. Bliv klogere på hvordan du kan bruge branding i markedsføringen af din musik og find ud af, hvordan du i praksis får mest muligt ud af sociale medier såsom Facebook og Instagram.

For hvem:

Du er musiker (alle genrer er velkomne), som gerne vil skabe større synlighed  for din musik bl.a. på de sociale medier.

Du får:

  • En introduktion til branding og markedsføring – hvad er dit brand? Og hvordan kommunikerer du det bedst til omverdenen?
  • Værktøjer til SoMe markedsføring – du prøver kræfter med hands-on tips og tricks, der tager udgangspunkt i din egen karriere og musikalske profil.
  • Feedback på din tilstedeværelse på de sociale medier som den er nu og ideer til hvad der kan gøres bedre.
  • En PR/kommunikationsstrategi med udgangspunkt i brugen af bl.a. Facebook og Instagram.

KAT JARBY – Manager, projektleder og markedsføringskonsulent

Underviser

Manager, projektleder og markedsføringskonsulent Kat Jarby

Leder af virksomheden Kaja MANAGEMENT, som arbejder med management, booking og markedsføring af eksperimenterende dansk musik. Derudover udvikler og leder Kat kunstneriske projekter og events, coacher og rådgiver musikere om både karriere og markedsføring, og agerer konsulent for kunstneriske organisationer.

Hos DMF Support / Kontoret tager Kat udgangspunkt i din karriere og giver feedback, support og sparring på dine ideer og planer for videre karriereudvikling.

Hos DMF Support / Butikken giver Kat feedback, support og sparring på markedsføringsplaner, brug af sociale medier, pressemateriale og booking/salg.

DMF MEDLEMSPRIS

450 kr.

PRIS – ikke medlem

1000 kr.

KONTAKT

Kontakt Peter Poulsen på tlf. 70221525 eller pp@dmf.dk hvis du har spørgsmål.

Tilmelding hos Artlab – Klik her