OBS! AFLYST! Bustur fra Aarhus til stort keyboard-event

NB! Eventet i Slagelse d. 15. marts 2020 er desværre aflyst!

Tangenterne er i fokus til stort arrangement i Slagelse Musikhus søndag den 15. marts 2020 kl. 14-18. Du kører gratis med bussen fra Aarhus tur/retur.

DMF Slagelse, Yamaha Music Denmark og Musikhuset Kjeld Helmuth inviterer til en eftermiddag fyldt med grej, musikere, clinics, demonstrationer og ikke mindst gode tilbud.

Sted:
Slagelse Musikhus
Søndre Stationsvej 3
4200 Slagelse

Dansk Musiker Forbund Slagelse er på plads med medlemmer og dygtige musikere fra hele landet, der viser hvordan de benytter deres keyboards og andet grej. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og få inspiration fra nogle af foreningens bedste keyboardspillere. Her kan du også møde Paw Vester Kristensen fra PVK Midifiles.

Yamaha Music Denmark udstiller keyboards, stage pianoer, synthesizere og det helt nye YC-61 stage keyboard, forskellige PA-anlæg, studiemonitors m.m. – Yamaha stiller med stærkeste hold; Hele 5 produktspecialister indenfor Keyboard, Synth, PA er til stede. Musiker Nicolai Damgaard viser Genos Live Styles og PSR-SX900 på Yamaha PA anlæg i den fantastiske store sal. Der vil selvfølgelig være mulighed for at teste alle produkterne og tale med specialisterne.

Den lokale musikforretning, Musikhuset Kjeld Helmuth er på plads hele dagen med rådgivning, fremvisning af Shure produkter, og ekstraordinære gode tilbud på masser af Yamahas produkter, der kun er gældende denne dag.

Du kan tage med bussen fra Viby Torv, og det er gratis for medlemmer af DMF. Prisen er 250 kr. for andre.

Køreplan for Aarhus-bussen:
Kl. 10 Viby Torv ved Kirken, 8260 Viby J
Kl. 11 Hylkedal Rasteplads sydgående v. Kolding
Kl. 12 McDonalds Odense, Sivmosevænget 2, 5250 Odense S
Kl. 14 Ankomst til Slagelse Musikhus

Yderligere oplysning og tilmelding til busserne skal rettes til Michael Børjesson på: mboerjesson@hotmail.com eller tlf. 40 10 61 41.

Program:
Kl. 14 Dørene åbnes og standende er klar til snak og netværk.
Kl. 15 1 time med DMF på scenen foran stolerækkerne.
Velkomst og info om DMF af Tom Frederiksen
Indlæg af vores lokale musikhandel Kjeld Helmuth
Henrik Henke spiller og demonstrerer på Yamaha Genos.
Flemming Både Holder indlæg om Yamaha Genos versus den tidligere model.
Kl. 16 Standende kører med snak og netværk.
Kl. 17 1 time med Yamaha på scenen foran stolerækkerne.
Jens Amtoft direktør i Yamaha Scandinavia holder indlæg
Nicolai Damgaard underholder og demonstrerer
Kl. 18 DMF-Slagelse siger tak for i dag.

Der er gratis adgang kaffe og kage – dørene åbner kl. 14 og der er god grund til at komme lige fra starten.

Tjek Facebook-eventen ud her

DMF Slagelse fortæller om arrangementet:

Tanken er, sammen med Yamaha Scandinavia og vores lokale musikforhandler Musikhuset Kjeld Helmuth, at forene vores fælles kræfter for i fællesskab, at afholde det største, bedste, mest lærerige og mest interessante keyboard/grej/musiker arrangement for Danmarks musikere. Vi håber på, at kunne trække et større antal deltagere, end der plejer at deltage i traditionelle grej demoer. DMF-Slagelse foreslog Yamaha, at vi sammen skulle lave et anderledes og mere ambitiøst arrangement end de sædvanlige grej demonstrationer. En dag på musikernes/brugernes
præmisser, hvor vi viser, alt det vi finder interessant og hvordan vi selv bruger grejet i praksis. Hvor folk kan komme og snakke, stille spørgsmål, få hjælp af erfarne brugere, prøve de forskellige nye produkter og snakke med de andre kollegaer og kammerater fra branchen. Ambitionen er, at arrangementet bliver det største grej arrangement på dansk grund i mange år.

Vi har til lejligheden lejet vores største spillested Slagelse Musikhus til arrangementet. Dette giver det helt rigtige rum til dette arrangement. Vi har brug for plads… Meget plads!
Arrangementet vil indeholde egentlige demoer og vil være bygget som en lille messe med forskellige stande rundt omkring i Musikhuset, og så en scene hvor der vil være demonstrationer dels af Nicolai Damgaard og dels af nogle af vores egne aller skarpeste keyboardspillere. Altså brugere som os, men ikke hvem som helst. der vil også være nogle korte indlæg med fokus på det vigtige i, at bevare vores lokale musikbutikker ved at handle i Danmark, DMF vil være talstærk tilstede og rette opmærksomheden på fordelene ved, at være medlem af vores fagforening. Indtil videre har vi følgende stande/deltagere på plads:
Yamaha kommer med alle deres højtalersystemer/stagepianoer/keyboards/synthesizere/mixere/studiemonitors og Stagepas. De skal også kunne vise brug af PC/Mac med deres keyboards. De vil have Nicolai Damgaard med, som er en af de største kapaciteter i branchen. Nicolai vil udover at svare på alverdens spørgsmål på standen, gå på scenen og demonstrere Yamaha´s produkter og sine egne LiveStyles. Tovholder hos Yamaha er deres Direktør Jens Amtoft.

Vores lokale musikbutik Kjeld Helmuth vil have en stand med andre interessante produkter. Samt nogle helt specielle Yamaha tilbud der kun kan købes på dagen i Slagelse. Kjeld Helmuth har Matrix Sales med på sin stand, som vil vise og fortælle om In-ear monitoring, beskyttelse af
hørelsen og meget mere. Der vil derfor bl.a. blive vist en masse af trådløse løsninger fra SHURE. Det hele kan købes på dagen til skarpe priser.

Musikerne har selv en stand, med musikere, der viser vores brug af vores keyboards og øvrige grej. Der er tale om de allerbedste folk, som bruger grejet på en moderne og progressiv måde. Her skal vi spille/snakke og demonstrere, alt hvad hjertet kan begære. Vi skal vise trådløst brug af iPads
med Songbook+, midistyring osv. Kort fortalt vise alle de nye og fantastiske lyde og funktioner, som de nye instrumenter har. Men i øjenhøjde med brugerne og centreret omkring den musik de selv spiller.

På standen vil man kunne møde Paw Vester Kristensen fra PVK Midifiles. Paw vil svare på spørgsmål og vise hvordan han laver sine filer/styles. Midifiler/backtracks er i dag en stor del af den danske musikscene, og derfor meget væsentligt at have med på en musikmesse.
Allan Pedersen, Greve, er en dygtig keyboardspiller og festmusiker. Derudover sampler og udvikler han Wersi lydpakker til Yamahas keyboard. Allan er derfor en stor kapacitet rent teknisk, som vi er meget glade for vil deltage. Henrik Henke Larsen, DMF-Slagelse, er en af de allerbedste på keyboard/orgel/klaver. Han vil udover, at være tilstede med hans eget setup også lave et indlæg, hvor han viser hvad han kan på scenen.
Flemming Både, DMF Aarhus, bidrager med en masse praktisk og teknisk viden. Flemming viser sit eget unikke setup og vil også være en del af vores optræden på scenen. Michael Børjesson, DMF-Slagelse, er tovholder på hele arrangementet. Han har et indgående kendskab til instrumenter og
produkter. Han vil svare på spørgsmål samt naturligvis informere omkring DMF.