Co-writing Workshop

28. november 2017 – klokken 19:00 – 22:00

OBS: Ny sted! Vi afholder det på DMF Aarhus, Vestergade 19, 2 – 8000 Aarhus C –  som betyder, at der også er klaver til rådighed.

At skrive sange alene kan være svært nok, men for mange kan co-writing virke fuldstændig grænseoverskridende. Hvordan bringer de deltagende sangskrivere sine diverse baggrunde og idéer sammen, så en ny sang blomstrer? Hvordan kan du med fordel tænke, kommunikere og agere i kreative co-writing processer?

For to år siden afholdte Turid Nørlund en meget populær workshop for ÅSV om kreative strategier og teorier i forbindelse med co-writing. I denne workshop vil hun fokusere på praksis siden af kreativitet i forhold til co-writing sessions. Sammen skal vi:

1. se på nogle ”spilleregler”, man er nødt til at være enige om, for at en co-writing session kan fungere som et frugtbart, kreativt rum; og

2. zoom’e ind på ”randomness” som metode og idégenererings-værktøj, afprøve nogle af værktøjerne i praksis i co-writing sessions, samt opleve, hvor forskellige produkter, de samme værktøjer kan generere.

Medbring noget at skrive med, dit foretrukne instrument og evt. en optager!

Turid Nørlund underviser i bl.a. sangskrivning på konservatoriet. Hun har en lang karriere som musiker, og har bl.a. skrevet sange til Dansk Melodi Grand Prix.

PRIS
Takket være generøs støtte fra DMF-Aarhus er workshoppen gratis for medlemmer af ÅSV og DMF – og kun 75 kroner for ikke-medlemmer.
Der modtages kontant og MobilePay ved indgangen.

Spørgsmål? Kontakt Misha Hoekstra her eller på 2298 5543.