Digitaludgivelse – hvordan, hvornår og hvorfor?

Find vej i den digitale verden, når du skal udgive din musik, onsdag 22. september kl. 19:30 i Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers. Fri entré.

Dan Hougesen, Danmark Music Group, fortæller om digital udgivelse. Pressefoto: Julien Zannoni.

DMF-Randers inviterer alle interesserede musikere til en aften, hvor musiker og direktør for Danmark Music Group, Dan Hougesen, vil guide og fortælle om hvor dan man finder og bruge netop den digitale platform, der præsenterer og promoverer de enkelte musikere og deres musik bedst muligt.

Foredraget krydres med musik, og er det første af flere arrangementer, som Dansk Musiker Forbund Randers vil arrangere for de mange musikere i området.

Om man som musiker bevæger sig indenfor musikgenrer som klassisk, jazz, indie, rock, pop, hiphop, elektronisk eller noget 8. eller 9., så har musikere i denne über-digitaliserede verden, som vi lever i i dag, brug for at vide noget om, hvordan man bruger alle de mange digitale platforme, der findes, til at promovere sig selv og sin musik på bedst mulige vis.

Udover at fortælle om “Do’s and Don’ts”, kommer Dan Hougesen også ind på den rettighedsjungle, som digitaludgivelse er funderet på.

Aftenen begynder med musik ved Dan Hougesen og formand for DMF Randers Jacob Venndt. De to har tidligere spillet sammen i rock og pop orkesteret Natural Born Hippies. Herefter deler Dan ud af sin know-how, og til sidst vil der blive mulighed for at stille spørgsmål.

Det er gratis og alle er velkomne.

Lidt om Dan Hougesen:

Han har siden 2006 opbygget den skandinaviske virksomhed inden for digital distribution, YouTube Channel Administration og Royalty afregning: Danmark Music Group, som han i dag lever af at være ansvarlig og ledende skikkelse for.

I sin musikalske karriere har Dan oplevet at ligge som nummer 1 på MTV charts og på Top-10-listen over mest solgte album i Europa.

Han har været P3’s uundgåelige 5 gange som kunstner og producer og været nomineret til og vinder af en DMA som både producer og artist.

Han har ligeledes produceret og skrevet musik til orkesteret Natural Born Hippies, The Blue Van, Dúné, Skyline og mange flere.