DMF, DJBFA og Kulturklinikken præsenterer:

Mathias Heise – 22/10 kl. 18 – spisning / 19 – koncert.

GRATIS FOR ALLE! (Lækker mad med kage 50 kr)

Dette arrangement er et gratis-arrangement og løber af stablen mandag den 22. oktober kl. 19 (spisning fra kl. 18)
Det er med Danmarks mundharpestjerne – og min gamle elev – Mathias Heise.
Mathias har vundet/fået nærmest hvad, der kan kravle og gå af priser for sit sublime mundharpespil og store kreative profil, heriblandt Kronprinseparret Stjernedryspris, Ben Webster-prisen og så har han også vundet verdensmesterskabet i kromatisk mundharpe i Trossingen i Tyskland.

Mathias er lige nu på turne som solist med Danmarks Radios Bigband, som spiller Mathias’ egen musik, som Mathias selv har arrangeret for big-bandet.
De har i den forbindelse lavet en udgivelse som har høstet store roser fra anmelderne.
Herudover har han fornylig spillet med ikonet Bent Fabricius Bjerre og er fast inventar i Tivolis underholdningsorkester, udover at have sit eget orkester, der har en pladekontrakt og flere CD-udgivelse bag sig.

Mathias var også den første her i Danmark til at blive optaget på Det Kongelige Musikkonservatorium på mundharpe.
Alt dette og en hel del mere, er sket på meget kort tid, for Mathias er kun lige fyldt 25 år!

Denne aften vil Mathias tale om sin karriere, sine tanker om musik og den kreative proces, og om at gå ud af konservatoriet og forfølge sine drømme, og ham og jeg, vil også spille et par nummer sammen fra vores fælles duo-bagkatalog “Heise og Venndts Jazz-laboratorium”.
https://youtu.be/K7UdXTmXFSQ


Det er muligt at spise med til arrangementet, hvor der vil blive serveret lækker mad inkl. kage for blot 50 kr. per snude.
Tilmelding – med eller uden mad – er bindende og nødvendig og kan ske enten som svar på jacobvenndt@jacobvenndt.dk eller på sms: 22811984
Spisningen foregår fra klokken 18 til klokken 19 og fra 19 og til ca. 21:30 er der foredrag og musik, med en kagepause indlagt.
Arrangementet er blevet til igennem et samarbejde mellem Kulturklinikken, DMF (Dansk Musiker Forbund) og komponist og sangskriverforeningen DJBFA.
Kulturklinikken: Hans Bojes Alle 42, 8960 Randers SØ
Jacob Venndt – 22811984, jacobvenndt@jacobvenndt.dk