Få MUSIKEREN som magasin og app

Musikeren – 2014

640640-musikeren-appFra 1. juli ændrede MUSIKEREN udseende. Et mindre og mere handy format, en ny type papir og ikke mindst et splinternyt layout og logo, der er ført up to date, og videre ind i fremtiden.
Af Karen Bendix

Fra 1. juni kommer et nyt MUSIKEREN både som fysisk magasin og som magasin-app til Apple og Android.
Dit fagblad med nyt logo, nyt layout, nyt papir og ny prioritering af stoffet dumper ind gennem brevsprækken hver anden måned eller popper op på en tablet hos de medlemmer, der har valgt at få magasinet som app.

Faglighed, fællesskab og fascination
MUSIKEREN vil fortsat lave indhold, der overordnet kan beskrives med ordene faglighed, fællesskab og fascination. Som fagblad vil vi give medlemmerne og musikinteresserede stof, der er unikt for musikere af profession og identitet, og relevant for medlemmer af Dansk Musiker Forbund – musikere, sangere, musikundervisere, kulturpolitikere, musikinteresserede og musikbranchen generelt.

MUSIKEREN – der hvor du er
MUSIKEREN skal møde medlemmerne, der hvor de er. En medlemsundersøgelse viser, at godt og vel halvdelen af læserne er interesserede i at få MUSIKEREN digitalt på app, og at det tal er støt stigende. Samtidig viser
tallene, at den anden halvdel fortsat kun vil have det fysiske MUSIKEREN, der derfor også skal være lækkert at få i hænderne og fyldt med spændende og relevant indhold.

Opgradering på digitale medier
Ud over magasinet opgraderer MUSIKEREN på digitale medier, så vi kan holde aktualitet og væsentlighed i det ugentlige e-Nyt, med flere og mere differentierede nyheder på både musikeren.dk og dmf.dk og et aktivt og kommunikerende DMF Facebook, der med tiden vil udvides med flere sociale medier som Instagram og Twitter.

Hvad kan MUSIKERENs app?
1) Kommer seks gange årligt til Apple og Android-tablets. Kan også benyttes på smartphones.
2) Kan læses både online og offline.
3) Du vil fortsat få tillæg som Artlabs kursusprogram, kongresmateriale m.m. sammen med MUSIKEREN på magasin-app’en.
4) Der er aktive links. De aktive links giver adgang til supplerende stof direkte på app’en.
5) I app’en er en søgefunktionen, hvor du kan søge på ord og navne i det seneste blad og i MUSIKEREN s arkiv tilbage til 2003.

Fysisk eller digital?
Vælg selv fysisk magasin eller magasin-app.
1) Du skal vælge enten app eller magasin.
2) Hvis du vil beholde dit fysiske magasin, skal du ikke gøre noget.
3) Hvis du vælger at få dit fagblad på en tablet, kan du enkelt og hurtigt tilmelde dig på
www.musikeren.dk/app – NB: kun for medlemmer af DMF