Fatter Eskil Prisen 2014

Fatter Eskil Prisen 2014

640x340-fattereskil_pris

Til april skydes Fatter Eskil Prisen 2014 i gang med de indledende runder. Der åbnes for tilmelding i perioden 20. januar – 9. februar 2014.

Mere end 100 upcomingbands og artister fra alle genrer tilmeldte sig konkurrencen i 2013, og 24 blev udvalgt til de indledende runder. De fire finalister, Route To The Sun, Scarlet Pleasure, ThePolarShift og Keep Camping spillede for et totalt udsolgt Fatter Eskil til finalen den 24. oktober 2013.

Det blev det aarhusianske band Keep Camping, der med en overbevisende og medrivende optræden, rendte med prisen og de 40.000 kr. Og for bandet var deltagelsen på flere måder en stor oplevelse. Mikkel Møl, forsanger i bandet fortæller:

“Vi har fået vores navn ud til en lang række branchefolk, som ellers ikke havde hørt om Keep Camping. Sejren har samtidig generet megen positiv omtale og helt konkret har vi i direkte forlængelse af FEP2013 landet en booking/management-aftale. Det kan varmt anbefales at melde sig til konkurrencen! Vi havde tre fantastiske oplevelser, hvor der hver gang var et skønt og engageret publikum”.

KONKURRENCEN UDVIDES MED EN METALKATEGORI

I år udvides konkurrencen fra 24 til 32 deltagende bands/artister og opdeles desuden i to kategorier, hhv. Metal og Andre genrer. “Antallet af ansøgninger fra metalbands var i 2013 overvældende, og vi føler, at en opdeling af konkurrencen vil give alle en mere fair chance”, udtaler Steven Williams, booker på Fatter Eskil og koordinator på selve konkurrencen.

Hovedpræmien i 2014 er kr. 25.000 til vinderen i hver kategori. Fatter Eskil Prisen præsenteres i samarbejde med TAK ROCK, Royal Unibrew, Copenhagen Music, DMF og TC Electronic.

INFO OG TILMELDING

Tilmelding til konkurrencen sker via Fatter Eskils hjemmeside fra mandag den 20. januar og senest søndag den 9. februar 2014 kl. 23.59. De udvalgte bands/artister får direkte besked og offentliggøres via hjemmeside og diverse pressemedier.

>> TILMELD DIG/DIT BAND TIL FATTER ESKIL PRISEN HER