Fondssøgning – workshop

Fondssøgning kan for mange virke som lidt af en jungle. Derfor inviterer vi onsdag den 8. marts 2023 kl. 13-17 til workshop, hvor Kristina Thede Johansen og Camilla Overgaard hjælper dig med at finde vej gennem junglen. Workshoppen består dels af et oplæg, hvor du får tips og tricks til den gode fondsansøgning, samt arbejdstid, hvor du arbejder med din egen ansøgning med mulighed for sparring fra Kristina og Camilla.

Mandag den 13. marts 2023 har du igen mulighed for yderligere sparring på din ansøgning ved Kristina fra kl. 13-15, da vi her holder en opfølgning på workshoppen, så du kan få finpudset de sidste detaljer og blive klar til at sende ansøgningen afsted.

Der er plads til 20 deltagere på workshoppen, som er gratis og åben for alle. Grundet det begrænsede antal pladser er tilmelding påkrævet. Du tilmelder dig via dette link.

Workshoppen finder sted i DMF Aarhus kontorfællesskab for musikere på Vestergade 19 2.sal.

Om Kristina Thede Johansen

Kristina er klassisk saxofonist og musikentreprenør. Hun har gennem de sidste mange år opbygget stor erfaring med fondssøgning til både nationale og internationale projekter ved både private, kommunale og statslige fonde.

Om Camilla Overgaard

Camilla er forperson for DMF Aarhus og underviser derudover i kunstnerisk entreprenørskab ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun bidrager til workshoppen med sparring og budget teknik.