Guitar træf – DG14

Guitar træf – DG14

640x640-guitartraef-DG14DMF

8. november 2014 fra klokken 12-22 går det løs i Aarhus for alle med interesse for guitar og grej. Facebook gruppen Danske Guitarister afholder, i samarbejde med guitar-event arrangørerne MONO State Prison, træf i MONO’s lokaler i Åbyhøj. Her kan du medbringe dit bedste gear & guitar, få en snak med ligesindede og se de inviterede producenter og musikforhandleres nyheder.

Allerede nu har legendariske navne som Fender, EMMA Electronics, T-Rex, Woodstock Guitars, Orkestergraven og Greenriver Guitars meldt deres ankomst – og flere er på vej. DMF vil også deltage i arrangementet og blandt andet informere om instrumentforsikring.

Der er mulighed for at tilmelde sig unplugged scenen, at opleve et episk guitar battle hvor Danmarks sejeste guitarist 2014 kåres og meget mere. Alle deltagere opfordres til at medbringe sit yndlingsinstrument eller gear og få en god snak med udgangspunkt i dette. Der afholdes også en fri videoovervåget brugtbørs, hvor du prissætter dit overskydende grej og måske får kolde kontanter i stedet eller bytter til nyt.

DG14 arrangementet er gratis for alle interesserede, og helt i guitaristernes tegn, med fokus på hyggeligt samvær og en god social oplevelse. Der er mulighed for at købe lidt mad og drikke – husk at medbringe kontanter. Kort sagt en hel lørdag afsat til din guitar. Vi ses til DG14, lørdag den 8. november 2014, kl. 12-22, i MONO State Prison, Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj.

Følg med på: www.facebook.com/prisonjam