Informationsmøde hos DMF om revurdering af dagpengeret

Informationsmøde hos DMF om revurdering af dagpengeret

SIDSTE SIDSTE SIDSTE

640x360-dagpenge-moede-WP_20150212_16_28_10_Smart

Foto fra mødet den 12. febr. 2015 i DMF’s mødelokale

Betænkelige miner

Der var fuldt hus i DMF’s lokaler i Vestergade i Aarhus, da forbundsformand Anders Laursen og chefjurist fra FTF-A Lars Toft Simonsen lagde vejen forbi. Det er altid dejligt med stort fremmøde, men det er nu unægtelig på en alvorlig baggrund. De ny ændringer i tolkningen af a-kasse reglerne har meget alvorlige konsekvenser for mange af vore medlemmer, og det bar mødet også præg af. Det er på nuværende tidspunkt svært at danne sig et generelt billede af situationen, og konklusionen på mødet var derfor at medlemmerne henvender sig til FTF-A og DMF og får en individuel vurdering af deres situation.

—————————————————-

240x240-spildansk_klaverDMF informationsmøde i Aarhus 12.2. om afgørelse fra Ankestyrelsen og mulig betydning for ledige musikere.

DMF opfordrer alle ledige medlemmer, der engang imellem spiller koncerter, til at deltage i informationsmøde i Aarhus torsdag den 12.2.

DMF mener, at Ankestyrelsens afgørelse strider mod lovgivningen, at den er truffet på et forkert grundlag og kan få helt ekstraordinært store konsekvenser for et helt fag.

DMF vurderer lige nu, om der skal anlægges en retssag i samarbejde med a-kassen FTF-A og hovedorganisationen FTF.

DMF opfordrer alle medlemmer, der kan være berørt, til at deltage i informationsmøder i København eller Aarhus, hvor DMF’s formand Anders Laursen, DMF’s a-kassekonsulenter mfl. vil forklare sagen og svare på spørgsmål.

Åbne informationsmøder hos DMF:
I Aarhus torsdag den 12. februar kl. 15-17 hos DMF, Vestergade 19, 2. sal, 8000 Aarhus C.

Tilmelding på dmf@dmf.dk (skriv om du deltager på mødet i Aarhus eller København).

Kontakt DMF a-kasse-service:

Herudover opfordrer DMF alle ledige musikere, der engang imellem spiller koncerter, til at kontakte DMF a-kasse for personlig rådgivning:

DMF hovednummer tlf: 35 240 240 / mail: dmf@dmf.dk eller direkte til a-kassekonsulent Ann-Mari Nostrup tlf: 35 240 219 /mail: amn@dmf.dk.