INSTAGRAM – SÅDAN GØR DU!

STORIES, HASHTAGS OG DEN RØDE TRÅD

Tirsdag den 5. november 2019 kl. 16.00-20.00
DMF Aarhus Afdelingen – Vestergade 19, 2. sal., 8000 Aarhus, Denmark

Om kurset

En workshopdag, som udelukkende fokuserer på Instagram og hvordan du bruger mediet som kunstnerisk output. Få styr på, hvordan du fortæller historier gennem billeder, korte film og loops. Hvilke hashtags bruger du? Hvad kan de forskellige funktioner og værktøjer? Og er der en god strategi for, hvem du følger?

Du møder:

Aarhus:
Signe Tobiassen – bassist i Nelson Can og brancheekspert. Hør hvordan hun bruger Instagram som markedsføringsværktøj!

For hvem?

Du er musiker, som selv står for at promovere din musik og booke jobs. Du har nogen erfaring med Instagram, og har allerede en profil.

Signe Tobiassen

Manager, projektleder og markedsføringskonsulent

Leder af virksomheden Kaja MANAGEMENT, som arbejder med management, booking og markedsføring af eksperimenterende dansk musik. Derudover udvikler og leder Kat kunstneriske projekter og events, coacher og rådgiver musikere om både karriere og markedsføring, og agerer konsulent for kunstneriske organisationer.

Hos DMF Support / Kontoret tager Kat udgangspunkt i din karriere og giver feedback, support og sparring på dine ideer og planer for videre karriereudvikling.

Hos DMF Support / Butikken giver Kat feedback, support og sparring på markedsføringsplaner, brug af sociale medier, pressemateriale og booking/salg.