International sangskriver camp

International sangskriver camp

640x230-aarhuscallingblack

Projektet Aarhus Calling er på vej. I form af en international camp for sangskrivere og producere, afholdes denne ambitiøse event i Aarhus i dagene fra den 27. april til 2. maj, hvor der afsluttes med en lytte session i forbindelse med Spot Festival.

Men forud for Spot vil deltagerne på campen skulle arbejde sammen med nogle af landets dygtigste sangskrivere og producere. Samtidig er der desuden mulighed for at netværke med internationale sangskrivere, producere og branchefolk. Der vil blive skrevet musik til kommercielle pitch/brief udleveret af publishers fra forskellige verdensmarkeder.

D. 19. Marts bliver der afholdt et pre-arrangement på Promus, Aarhus, hvor der vil blive briefet om campen samt mulighed for at netværke indbyrdes. For mere info om pre arrangementet besøg https://www.facebook.com/Promusinfo

Aarhus Calling inviterer sangskrivere & producere til at indsende deres demo for at komme med i opløbet om at vinde en plads på campen. Sangene vil blive lyttet igennem af et professionelt dommerpanel, som udvælger 12 deltager til campen.

For at komme I betragtning til campen skal du indsende:

– 1 sang i mp3-format, som du har skrevet eller produceret.
– 1 pdf med kort beskrivelse mellem 100-200 tegn af dig som sangskriver/producer, og hvad din rolle har været på det indsendte nummer.
– 1 billede, mindst 1000×1000 pixel.
Materialet sendes på e-mail til hit@aarhuscalling.com senest d. 1. april og vinderne vil blive offentliggjort d. 10. april. Der er deltagerbetaling på DKR 1000,- som inkluderer forplejning under campen og et armbånd til Spot Festival.

Aarhus Calling arrangeres af det aarhusianske producerkollektiv Brand New Records. Projektet er støttet af DMF, DPA, DJBFA, Promus, Aarhus 2017, og Spot Festival.

Læs mere på www.aarhuscalling.com og facebook.com/aacalling