Jazz Jamsessions – en eftermiddag i oktober

Jazz jamsessions afholdes igen i den hyggelige kælderbar på CasaV58, Vestergade 58, 8000 Aarhus C. Som tidligere på Bent J. hvor der blev jammet om eftermiddagen, prøver vi også konceptet af i dagtimerne, og det er fredag den 11. oktober 2019. Dørene åbner kl. 16.00 og jammen varer til kl. 18.00. Fri entré.

Aftenens jamvært er trommeslager Søren Andersen. Søren har været en del af det Aarhusianske musikmiljø siden starten af 90´erne. Han har gennem årene spillet med et utal af byens musikere indenfor nærmest alle tænkelige genrer – på kryds og tværs – løst og fast. Søren er uddannet trommeslager fra DJM (RMB) og slår til daglig sine folder i bands som Aros Bossa Nova Trio, The Tarantino Twistshow og Krauka, foruden at freelance i diverse jazzede og groovy sammenhænge. Til aftenens jam vil der ganske sikkert blive spillet noget lækkert samba-jazz og groovy sving. Kom og vær med.

Med Jazz jamsessions ønsker vi at tilbyde rammerne hvori byens jazzmusikere kan mødes og nye konstellationer, kontakter, netværk og samarbejder kan opstå på tværs af alder og erfaring. Er du interesseret… så mød op med dit instrument under armen til en hyggelig og forhåbentlig fed musikalsk inspirerende omgang jazz!

Datoer for kommende Jazz jamsessions arrangementer annonceres løbende.