Jazz’n Gin m. Nana Rashid & Benjamin Nørholm

Lørdag den 30. oktober 2021 kl. 17-20 tænder CasaV58 igen op under gryderne i spillestedets spritnye åbne køkken, kom og smag på lækker mad, gin og dejlig jazz.

Vi inviterer i samarbejde med CasaV58 til åbent hus i det nye køkken, med Jazz ‘n Gin for anden gang i en ny række koncertarrangementer om lørdagen, på adressen Vestergade 58, 8000 Aarhus C.
Den musikalske menu byder på sangerinde Nana Rashid med pianist Benjamin Nørholm.
“Er det virkeligt muligt, at der findes et så stort et uopdaget talent i jazzen?” skrev Jazznyt, da Nana Rashid i 2016 udgav den stærke debut-EP «Sorrow in Sunlight» som fik 5 stjerner i Berlingske Tidende.
Den danske jazzvokalist har en tidløs, ærlig og fortryllende stemme, som sender tankerne i retning af Radka Toneff og Nina Simone.
“Jeg kan nesten ikke huske sist jeg hørte en så ærlig og åpen vokalist som Rashid. Med en fantastisk stemme og en tilnaerming til stoffet som både er nakent, sårbart og sterkt.” – Salt peanuts.
Oprigtigheden og formidlingen er i centrum, det er både intenst og beroligende. Det er ikke bare jazz, det er ren formidling af rum og empati gennem musik som lever og lever videre.
Der er nu ny musik på vej. “Music For Betty” udkommer i 2022, men allerede til koncerten spiller Nana nogle af sangene fra det nye album.

På ginfronten præsenterer vi denne gang Fary Lochan Destillery, og gin-entusiasten Allan Sand gæster igen køkkenet og sørger for det helt rigtige blandingsforhold.
Fra køkkenet vil der desuden være lækre empanadas, så både sult og tørst kan slukkes til overkommelige priser.

Der er gratis entré, så kom og vær med til Jazz ‘n Gin!

Yderligere info. findes på eventets facebook side