Unik big band koncert med Jens Klüvers Dream Team


En institution i dansk jazz og stifter af Klüvers Big Band, Jens Klüver er fyldt 70 år. I den anledning er der til denne lejlighed samlet et big band af musikere, der afspejler Jens Klüvers virke som kapelmester og nu aktiv musiker med egen jazzkvartet, til en helt unik big band koncert i Musikhuset Aarhus.

Koncerten er i Musikhusets Foyer, søndag den 24. februar 2019 kl. 14:00, hvor der er fri entré for alle. Jens Klüver selv styrer slagets gang og repertoiret vil bestå af både kendte klassikere og nye arrangementer af Jens Klüver. Hovedsolist er den i Danmark bosiddende sanger fra Zimbabwe Miriam Mandipira.

DMF Aarhus, Musikhuset Aarhus, Aarhus Jazz Orchestra, Ben Webster Fonden, Aarhus Kommunes kulturudviklingspulje og Music City Aarhus er gået sammen i initiativet om fejringen af Jens Klüver og jazzmusikken i det hele taget. I forbindelse med arrangementet oprettes desuden et legat, hvis formål bliver at støtte unge jazzmusikere. Den første kandidat er allerede udpeget og medvirker ved koncerten.

Medvirkende musikere:
Saxofon: Jens Christian ”Chappe”Jensen, Johan Toftegaard, Michael Bladt, Jesper Løvdal, Finn Henriksen.
Trompet: Jesper Riis, Rasmus Bøgelund, Kurt Holm, Lars Søberg.
Basun: Stefan Ringive, Ebbe Ringblom, Niels Jacob Nørgaard, Henrik Resen.
Hammondorgel: Kjeld Lauritsen.
Guitar: Hannes Riepler.
Piano: Esben Tjalve.
Bas: Torben Bjørnskov.
Trommer: John Riddell.
Vokal: Miriam Mandipira.