Musikerdag 2015: Signe Signesigne – Act As Business

kursusopslag_signesignesigne_640x360

Med Signe Tobiassen (Aka Signe Signesigne) fra NELSON CAN og Like A Can Of Beans Records, og Jesper Mardahl fra PROMUS +30 år i den danske musikbranche.

Under titlen ’Act as business’ gemmer sig et oplæg, der introducerer dig til ’den nye musikbranche’ og de muligheder der er åbnet for at DIY-musikere og bands kan gøre sig gældende på egen hånd. Introduktionen bliver helt konkret med en case, hvor Signe Tobiassen forklarer hende og bandets erfaringer med ’at gøre det selv’.

De fleste musikere starter som DIY-musikere. På sigt ønsker de fleste musikere og bands dog at have et professionelt team omkring sig, men det kræver tid at komme dertil. I casen får du praktiske eksempler på hvordan du og bandet kommer videre, og hvad man kan gøre for at tage skridtet fra øvelokalet ud på de danske spillesteder og festivaler.

Signe, Nelson Can & LACOBR:

Like a Can of Beans Records er et pladeselskab ejet af bandet Nelson Can. Vi oprettede selskabet fordi vi ikke var tilfredse med de pladekontrakter vi fik tilbudt, og fordi vi havde brug for mere tid som upcoming band, før vi signede på et stort selskab.

I 2014 signede vi to bands: Spring & I og The Entrepreneurs til pladeselskabet. Vi følte vi havde noget viden som vi gerne ville dele ud af, og vi så et potentiale i de her to bands, så vi besluttede os for at tage springet og blive et rigtig pladeselskab.

Jesper Mardahl:

Med over 30 år som professionel i den danske musikbranche, har Jesper Mardahl været hele turen rundt på musikscenen. I første omgang helt bogstaveligt som musiker, men sidenhen mest ”bag scenen” i rollen som A&R-manager, producent, label manager, promotion- og marketingschef, artist manager på en lang række af de førende musikselskaber i Danmark. Sidenhen som projektleder på landets største musikmagasin, GAFFA, medudvikler af Music Management-uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium, foredragsholder, underviser, censor – og nu som leder af landets eneste netværksplatform for det professionelle musikmiljø, Promus.

Tid og sted: MONORAMA, Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj, kl. 18.15-19.15. Gratis entré. NB! Husk også at tjekke de andre spændende tilbud ud ifbm. “Musikerdag 2015” .