Kan du spare penge på dine forsikringer, og måske blive bedre forsikret generelt?

DMF vil gerne undersøge det for dig!

Ved du godt, at du er forsikret igennem DMF? De fleste ved, at DMF har Danmarks bedste instrumentforsikring. Men som medlem af DMF er du automatisk også omfattet af en håndfuld andre forsikringer bl.a. en ulykkes-, en erhvervs- og ansvarsforsikring, en livsforsikring og som noget helt nyt, så kan du også tegne ulykkesforsikringer til din samlever og børn.

Onsdag den 23. februar og torsdag den 24. februar 2022, kan du komme forbi DMF Aarhus og få en masse at vide om, hvad og hvordan du er dækket via DMF medlemskabet, samt mulighed for en personlig snak og rådgivning omkring dine forsikringer generelt.

Prøver vi at sælge dig noget her du ikke har brug for? ….nej, på ingen måde! Vores fantastiske forsikringsekspert Henrik Gundersen (som i øvrigt også er direktør i netop DMF Forsikring), der har mange års erfaring i forsikringsbranchen med alle de gængse forsikringer man kan tegne, kommer blot på besøg i Aarhus afdelingen for at stå til rådighed og hjælpe med, at du som medlem kan få en masse information om de forsikringer der er nødvendige i livet som musiker.

Vi holder derfor to arrangementer, hvor vi i den anledning giver aftensmad onsdag den 23. februar kl. 18, eller en bid formiddagsbrød torsdag den 24. februar kl. 10 – alt efter hvad der passer dig bedst. Begge dage vil Henrik lave en ’overflyvning’ af de DMF-forsikringer, vi har indbygget i dit medlemskab. Og der er efterfølgende også mulighed for at få et hjælpende individuelt kig på dine egne personlige muligheder/situation. Det er også muligt at deltage online via Microsoft Teams.

Arrangementet er gratis.

Tilmeld dig via dette link