Koncert med Jens Klüver

DMF Aarhus, Peder Udengaard og Rasmus Bøgelund vil gerne takke Jens Klüver, de 20 musikere og publikum, fordi de i stort tal havde lyst til at komme og fejre Dansk Musiker Forbunds mangeårige medlem, musikeren og dirigenten Jens Klüver. I et økonomisk samarbejde mellem Dansk Musiker Forbund, Aarhus Jazz Orchestra, Ben Webster Foundation, Aarhus Kommune, Musikhuset Aarhus og Music City Aarhus formåede vi at samle dette prægtige hold til en forrygende fejring denne søndag.

Til lejligheden havde Jens samlet sit DreamTeam, som var musikere fra hans gamle big band (Aarhus Jazz Orchestra) og musikere der var hentet fra hans virke udenfor Klüvers Big Band. Et fantastisk hold musikere, der kunne deres Big Band ABC. Og det værdsatte et tydeligt rørt og begejstret publikum, der fyldte hele Foyeren i Musikhuset.

Gustav Hagelskjær, en 19-årig trommeslager fra Lemvig modtog et legat fra: Jens Klüvers legat til talentfuld unge. Gustav viste i de 2 numre han spillede med bandet, at han er en mand der kan ende med en stor og flot karriere i jazzens verden, hvis han vil prioritere det. Tillykke med hæderen.

Fotos af Ole Gissel samt Lars Knudsen og FaceBook