Kursus: Tag hånd om din trivsel


Oplever du;

 • at du ofte mangler overblik og overskud
 • at du har svært ved at være nærværende
 • udmattelse og søvnbesvær
 • koncentrationsbesvær
 • negative tanker og tankemylder
 • hukommelsesbesvær

Vi har fået mulighed for at sætte særligt fokus på trivsel og stresshåndtering blandt vores medlemmer ved at tilbyde et unikt forløb med udgangspunkt i mentaltræning og kognitiv træning i samarbejde med Marianne Juelsgaard (ICI certificeret coach og mentaltræner) og Peter Fjeldbonde (kognitiv træner).
Som deltager i forløbet vil du gennem 3 måneder få 5 holdsessioner med Marianne Juelsgaard samt 11 individuelle ugentlige sessioner med Peter Fjeldbonde. Du vil desuden blive bedt om at lave små øvelser derhjemme. Ved forløbets afslutning vil du have fået en lang række værktøjer til dels at håndtere stress mere hensigtsmæssigt, men også til hvordan du selv kan øge din trivsel og styrke dit mentale helbred.

Vil du være med?
Vi har mulighed for at tilbyde forløbet til 6 DMF-medlemmer. (Tilbuddet er for alle DMF’ere, uafhængigt af hvor man lokalt er medlem). Det koster 500kr. at deltage i forløbet, og deadline for tilmelding er 14. december. Du tilmelder dig ved at sende en mail til lak@dmf.dk og undervisningen foregår i DMFs lokaler i Vestergade 19, 8000 Aarhus C.
I denne mail skal du;

 • skrive lidt om dig selv
 • lidt om hvordan du oplever din trivsel i øjeblikket
 • lidt om hvad du ønsker at få ud af forløbet
  Vi vil herefter vælge 6 deltagere ud, og du vil få svar senest den 21. december.

KURSUSDATOER – HOLDSESSIONER 2021

 • Tirsdag d 12/1 kl. 10-15
 • Fredag d 5/2 kl 10-13
 • Onsdag d 24/2 kl 10-13
 • Torsdag d 18/3 kl 10-13
 • Torsdag d 8/4 kl 10-13


Marianne Juelsgaard
Marianne Juelsgaard er ICI certificeret Coach, MindCoach & Mentaltræner med mange års erfaring med personlige udviklingsforløb både på hold og 1:1. Hun hjælper mennesker med at skabe bevidsthed omkring deres tanker og mønstre, så de ved hvad der blokerer, og hvordan de kommer videre og får skabt holdbare forandringer. Hun har selv gået vejen og gør det stadig. Flyttet sig fra alvorlig kronisk sygdom, ekstremt tankemylder og negativ selvsnak til et langt friere og mere berigende liv med en indre ro og styrke, der hele tiden åbner nye veje.
 
Udover ICI cerfificeringer har Marianne en BA i Dansk & Retorik, en cand.ling.merc i Corporate Communication og en pædagoguddannelse. Og i nov. 2019 blev hun af Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere (BDMT) kåret som Årets Mentaltræner.

Marianne ejer firmaet MentalForandring, hvor hun underviser, holder foredrag, coacher og mentaltræner. Hun har specialiseret sig i mentaltræning på lydfiler, fordi det er så kraftfuldt, let anvendeligt og effektivt et redskab til at ændre tankemønstre og dermed også handlinger og adfærd.

Peter Fjeldbonde
Din hjerne stortrives med at blive brugt, og kognitiv motion giver mental sundhed. Peter tilbyder hjernetræning til dig, der midlertidigt er slået ud af kurs og vil arbejde for at komme tilbage til den, du er. 
Han arbejder med et gennemtestet og videnskabeligt anerkendt træningsprogram, som minder lidt om et computerspil. Sammen klarlægges hvor du har udfordringer. Peter planlægger øvelsesforløbet, der skal styrker dine svage områder. Han har mange års erfaring i at bruge programmet og rigtige gode resultater med behandling af kognitive udfordringer hos mange forskellige mennesker.
Peter er oprindelig uddannet folkeskolelærer og har efterfølgende hovedsageligt beskæftiget sig med voksne mennesker. ”Jeg er far og bedstefar og kæreste med Ane. Hun siger, at jeg er verdens bedste samtalepartner. Det er store ord, som jeg hver dag forsøger at leve op til”.