Lav din egen hjemmeside

Du får
– Lavet en færdig hjemmeside i WordPress
– Værktøjer til at udvikle og vedligeholde den i fremtiden
– Hjælp til finde ud af, hvad din hjemmeside skal indeholde og hvordan du sætter den op

Om kurset
Hands-on workshop hvor du lærer at sætte en hjemmeside op i WordPress. Med WordPress kan du designe og drive en professionel hjemmeside uden at være programmør eller designer. Du kan bruge siden som platform til at sælge din musik, kommunikere med dine fans eller blogge. Det er dig, der bestemmer.

For hvem?
Professionelle musikere. Almene computerfærdigheder forudsættes. Husk at medbringe tekst, billede og lydmateriale til hjemmesiden. Du medbringer egen laptop til kurset.

DELTAGERKRAV
Professionelle musikere. Almene computerfærdigheder forudsættes. Husk at medbringe tekst, billede og lydmateriale til hjemmesiden. Det er en fordel hvis du medbringer egen laptop. Der vil være hjemmearbejde fra gang til gang.

TILMELD DIG HER hvis du vil høre nærmere

KONTAKT

Kontakt Peter Poulsen på tlf. 70221525 eller pp@dmf.dk hvis du har spørgsmål.

WORDPRESS CRASHCOURSE EFTERÅR 18 AARHUS
Kurset oprettes efter behov. Kursusperioden er: september, oktober, november, december 2018. Når der er deltagere nok til et hold udsendes der en Doodle, for at finde kursusdage, der passer alle tilmeldte.

Musiker, digital strateg, rådgiver og underviser

Maiken Ingvordsen

Maiken ejer virksomheden So What Copenhagen – et kreativt brandingbureau med speciale i idéudvikling fra A til Z, især inden for musik, bøger, film, design, entreprenørskab og personlig branding. Maiken er fast konsulent, digital strateg og brandmanager for forlagene Lindhardt og Ringhof og Carlsen. Hun er en anerkendt foredragsholder og workshopinstruktør, som rådgiver kunstnere og kreative virksomheder i branding og entreprenørskab.

Maiken er uddannet jazzpianist og komponist fra Rytmisk Musikkonservatorium og har som solist og producer udgivet over 30 cd’er og dvd’er bl.a. med Johannes Møllehave og Chris Minh Doky. Hun har senest udgivet bog og CD Babysalmesangbog med fagter (Forlaget Carlsen 2015).