Little Masters of Music

METODE TIL MUSIKUNDERVISNING I FOLKESKOLEN

Aarhus – 29/5 kl. 9-14
Little Masters of Music er en ny metode til musikundervisning i folkeskolen, udviklet af musiker og underviser Peter Bjerrum. Med metoden får du værktøjer til at undervise i en multidifferentieret fagfaglighed, sammenspil og bevægelse i selvstyrende grupper.

På kurset får du et praktisk indblik i “Pulsbanerne” og “Se, sig og spil” med rytmekort, som er to af platformene i metoden. I de to sammenhængende platformes metoder ligger der faglige og sociale værktøjer, der sætter eleverne i stand til at arbejde selv eller i selvstyrende grupper med instrumenter og sammenspil.

Du får også et frisk bud på generel klasserumsledelse i musiklokalet og lærerrollen i Little Masters of Music, hvor du går fra at være underviser til at være konsulent og benytter dig af evaluering som fast arbejdsværktøj.

Læs mere på:
http://www.little-master-of-music.com/

Musikunderviser og trommeslager
Peter Bjerrum har udviklet undervisningssystemet Little Masters of Music. Han er seminarieuddannet musiklærer og har undervist i musik på en lang række skoler bl.a. børneskolen Bifrost i Herning og Tangsø Skole i Lemvig.
Ved siden af sit virke som underviser, er han en veletableret og en velkendt musiker i det danske jazzmiljø. Han er en fast del af indtil flere danske jazzorkestre og solister. Men figurere lige så ofte som sessionmusiker bla. med solister som Jesper Thilo (DK.) Lillian Bouttè (USA) Scott Robinson (USA) Etta Cameron (DK. USA) Harry Sanky (GB) og I Danmark’s Radio. Peter Bjerrum har medvirket som trommeslager på mere end 20 studio albums i årenes løb.

Kontakt Peter Poulsen på tlf. 70221525 eller pp@dmf.dk hvis du har spørgsmål.

Tilmeld dig her: http://artlab.dk/produkt/little-masters-of-music/