Løft din karriere – 7. november 2023

Vi vil gerne være med til at løfte din karriere!

Som solist eller band har du derfor mulighed for at booke en sparringssession med artist mentor, projektleder og iværksætter, Trine Ulrich, som en del af vores forløb ’Løft din karriere 2023’. I løbet af sensommeren og efteråret vil der være 3 datoer med mulighed for sparring hos Trine.

Den næste mulighed for sparring er tirsdag den 7. november 2023. Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter først til mølle-princippet. Så skynd dig til tasterne! En session varer 45 minutter, og du bestemmer, hvordan den skal bruges. Trine har en bred vifte af kompetencer, som du kan læse mere om længere nede, så der er masser af muligheder.  

Tiderne er både for solister og bands. Vælger I at komme som band, kan I dog kun booke én tid pr. dato, da vi gerne vil kunne tilbyde muligheden til flest muligt. Det er dog muligt at booke en ny session på en af de kommende datoer, når de offentliggøres. Du har således mulighed for at booke i alt 3 sessions med Trine henover efteråret, hvis du er hurtigt ude.

Lokation

Alle sessions foregår fysisk i DMF-Aarhus’ hyggelige kontorfællesskab på Vestergade 19, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Pris

Pris for DMF-medlemmer: 250 kr. pr. session
Pris for ikke-medlemmer: 600 kr. pr. session

Tilmelding

For mere info om ledige tider og tilmelding, klik her.

Lidt om Trine Ulrich

Trine er artist mentor, projektleder og iværksætter, og hjælper til dagligt musikere med at skabe en karriere med hjertet i front og på deres præmisser.

Hun er bl.a. tidligere manager for Fallulah samt en håndfuld metal/hardcore bands, booker for Carpark Festival, projektleder for Hej Søster Festival og har afholdt mere end 30 workshops rundt i hele Danmark efter at have udgivet bogen “Løft din karriere, de bedste råd og værktøjer fra en artist manager”.

Under en sparringssession med Trine er DU i centrum!

Hun bringer alle de kompetencer og den erfaring, som hun har opbygget igennem mange år i musikbranchen, i spil for at hjælpe dig videre derfra, hvor du står lige nu. Du får et overblik og en konkret handleplan med dertilhørende værktøjer til at komme videre med den.

Trine arbejder med områder indenfor:

  • Karriereplanlægning og målsætning
  • Identitet og storytelling
  • Fundraising
  • Booking og tourplanlægning
  • Udgivelsesplan
  • SoMe strategi og PR
  • Personlig karrieresparring

Trine tilbyder både sparring til solo artister og bands indenfor alle genrer.