Martin Høybye – The Hourglass Sessions

Martin Høybye taler med Kurt Baagø. 

Hør den remixede udgave med musikeksempler og fotos fra Facebook m.v.

Hør hele interviewet med Martin Høybye

Horsens-sanger med nyt album: Vi behandler vand og luft lige så skødesløst, som vi behandler hinanden

Den horsensianske sanger og sangskriver Martin Høybye går på et kommende album tæt på klimakrise og misbrug af ressourcerne. En ny single lægger an til udgivelsen.

Horsens: Martin Høybye – sanger og sangskriver med base i Vær ved Horsens – lægger an til et album, der skal udkomme i januar.

Centralt står, at mange af de ressourcer, vi betragter som uudtømmelige, i virkeligheden er ret begrænsede.

Sanger og sangskriver Martin Høybye går på et kommende album tæt på klimakrise og misbrug af ressourcerne.

– Vi behandler vores naturarv som f.eks. vand og luft lige så skødesløst, som vi har tendens til at behandle hinanden. På en måde er vores liv for korte. Vi er ikke bygget til at forstå konsekvenserne af vores handlinger bare få årtier ude i fremtiden, siger Martin Høybye.

“Sangene på ’The Hourglass Sessions’ er en rejse gennem de indre landskaber, der formes af tidens tand. Nogle gange forrevne og rå, andre gange smukke, frodige og bølgende. Livskraften og kærligheden er tilbagevendende kilder, der skænker timeglasset fuldt igen, så det kan vendes, og alting kan blive nyt.”

Sådan fortæller Martin Høybye om sit 2019-album, The Hourglass Sessions.

Lyt i denne, med musik fra albummet mixede og monterede interview-podcast, Martin Høybye fortælle om albummet, der har tiden og andre begrænsede ressourcer so omdrejningspunkt