Møde om genåbning af kulturlivet i Aarhus

Den 9. februar holdte rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad, dialogmøde med en række af byens kulturaktører omkring genstart af kulturlivet og med henblik på at nedsætte en task force, som skal komme med input i forbindelse med genåbning.

DMF Aarhus deltog i dette møde, og efterfølgende er afdelingsformand Camilla Overgaard blevet en del af denne task force.

Det er endnu ikke præciseret, hvordan arbejdet omkring genåbningen kommer til at forløbe. Vi engagerer os naturligvis med udgangspunkt i musikernes interesser, og vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har forslag og ideer, eller hvis du vil dele de udfordringer, du ser og oplever i forbindelse med en genåbning.

Du er meget velkommen til at kontakte Camila Overgaard på cor@dmf.dk eller på telefon 42 66 68 75.

Camilla inviterer også igen til åbne kaffemøder for alle, der har lyst til at deltage, hvor vi sammen kan tale om udfordringer og idéer i forbindelse med genåbningen af kulturlivet i byen. Møderne foregår online på Microsoft Teams og afholdes fredag d. 5/3 kl. 12-13, mandag d. 8/3 kl. 16.30-17.30 og torsdag d. 11/3 kl. 13-14.

Du kan tilmelde dig her