Musikerdag 2015: Coaching på din musik – Demosessions

‘Coaching på din musik – Demosessions’

kursusopslag_soeren_balsner640x360

Demosessions er din og bandets mulighed for at få sparring på jeres musik, udtryk, hjemmesider, pressemateriale, videoer og hvad I nu har brug for at få feedback på. Giv jer selv et godt skub i den rigtige retning, med råd fra tre rutinerede musikere og branchefolk. (Link til praktisk info og tilmelding finder du nederst).

Stefan Facius:

Stefan Facius er indehaver af Heartbeat Management siden 2012 og har tidligere arbejdet i bla. Copenhagen Records/Music. Han har desuden arbejdet som booker siden 2004 og har igennem årene arbejdet med bla. Alphabeat, Lukas Graham, Infernal, Queen Machine, Go Go Berlin m.fl. Stefans ansvar som artist-manager i relation til artisten er kunstnerisk, strategisk, rådgivnings – og økonomisk.

Fokus: Branchen, booking og økonomien.

Søren Balsner:

Søren Balsner spiller bas og synthesizer i Carpark North. Han er sangskriver og producer og har stor erfaring indenfor musikproduktion, udtryk og sceneshow. Desuden har han modtaget flere priser og solgt omkring 200.000 albums.

Fokus: Han fokuserer på musikken og kernen i udtrykket. At finde frem til det absolutte centrum for musikken, imaget og performancen.

Marie Frank:

Marie Frank fik sit gennembrud i 1999 med albummet Ancient Pleasures. som solgte mere end 40.000 eksemplarer. Hun vandt i 2000 hele fire priser ved den danske Grammy uddeling, bl.a. prisen for Årets danske dance udgivelse for megahittet “Under the Water”. Siden har hun oplevet både salgstal til guld-plader. Danish Music Award priser, samt at gøre op med det multinationale selskab BMG, for at stifte sit eget pladeselskab Frankly Spinning Music.

Tilmelding og praktisk info: Klik her!

NB! Husk også at tjekke de andre spændende tilbud ud ifbm. “Musikerdag 2015” .