Musikerdag 2018 – Ud over scenekanten 2.0 m/ Kristian Koch

Ud over scenekanten 2.0 m/ Kristian Koch

MUSIKERDAG AARHUS 2018 i MONORAMA + BRUGTMARKED
Lørdag d. 6. oktober – Fra 13:00 – 19:00

Scenen er en central arbejdsplads i et bands karriere, men hvilke mekanismer er egentlig på spil, når man skal skabe en god oplevelse for publikum. Det har scenecoach Kristian Koch specialiseret sig i, og på Musikerdag Aarhus 2018 får du alle tricks.

På Musikerdag Aarhus er vi glade for at kunne præsentere scenecoach Kristian Koch. Han har utallige af foredrag og workshops over hele landet på cv’et. Kendte musikere, såvel som helt ukendte upcoming bands, har benytte sig af hans metode og tekniker, og han har udgivet en bog som GAFFA kalder “pligtlæsning for enhver musiker”.

På Musikerdag Aarhus 2018, kan du sætte dig godt til rette i stolen og lade dig inspirere, såvel som blive underholdt, af hans energiske præsentation.

Hvad lærer du til foredraget:
– Hvordan man kan levere musikken, så publikum kan føle og mærke den.
– Hvordan man kan fremføre musikken, så det er fedt at stå på scenen, samtidig med at man giver publikum en oplevelse.
– Hvordan man kan gå og stå på scenen.
– Hvad man kan gøre mellem numrene.
– Hvordan man dramaturgisk kan opbygge en koncert.

Helt konkret tager jeg udgangspunkt i 50 forskellige videoklip med div. kunstnere. Ud fra de klip gennemgår jeg de klassiske “fejl”, musikere ofte laver, der fjerner fokus fra musikken, og hvad vi så kan gøre som musikere, for at blive bedre til at levere musikken.

// Se programmet og hvordan du deltager på Musikerdag Aarhus 2018 //

Hvorfor er denne viden vigtigt
Det kræver mange talenter at være musiker. At være god på sit instrument er ofte ikke nok, hvis man vil leve af at være professionel musiker. Rigtig mange musikere tjener deres penge ved at stå på scenen, men underligt nok er det ofte det at stå på scenen, der bliver brugt mindst tid på. Det kan for mange musikers vedkommende have en del konsekvenser, bl.a. at det ikke er en god oplevelse – hverken for dem selv eller for publikum.

Ofte sker der det, at musikken ikke bliver leveret godt nok. Musikerne står simpelthen i vejen for musikken. Musikere laver så mange ”fejl” der fjerner fokus fra musikken, at publikum ikke kan ”høre” musikken.

Mit foredrag henvender sig til alle musikere og ikke kun forsangere og solister.

Tjek ind på Musikerdag Aarhus 2018: https://www.facebook.com/events/2137720536473481/