Musikerdag 2019: Artist talk m. Lydmor

Foto (c) Neil McQueen

‘I øjeblikket kulminerer de sidste 10 års arbejde for Lydmor’. Sådan lyder indledningen til pressemeddelelsen for en af landets mest interessante kunstnere  i øjeblikket. På Musikerdag fortæller Jenny Rossander aka Lydmor og hendes manager Stefan Facius om rejsen.

Lydmor har skabt sin karriere helt på sin egen måde, med en række opture, men også udfordringer undervejs. Hun har flere udgivelser bag sig, som ‘A Pile Of Empty Tapes’ fra 2012 og ‘Y’ fra 2015. Albums der begge rørte mere på sig i udlandet end herhjemme, og som har skabt hende en dedikeret fanskare.

I 2016 var hun på nippet til at opgive musikdrømmen. Da pakkede den 26-årige Jenny Rossander sin kuffert og tog alene til Shanghai. Den personlige rejse og inspirationen i Shanghai dannede fundamentet for den fortælling, der i september 2018 manifesterede sig i hendes gennembrudsalbum ‘I told you I’d tell them our story’. 

Herefter har karrieren for alvor taget fart. I 2018 tog hun på en turné rundt i Asien, Rusland og derefter Europa og UK. I marts 2019 ramte hun DR koncerthuset med en magisk cocktail af hendes visuelle sceneshow og historiefortællende elektropop.

Foto (c) Anna Marin

På Musikerdagen kan du få et unikt indblik i arbejdet bag en helt usædvanlig karriere. Det sker når Lydmor og hendes manager, Stefan Facius – i samtale med Carsten Holm – tager publikum med bag det arbejde, de som team har lagt de sidste par år for at nå det lange stykke vej, Lydmor er nået. Hvordan arbejder de i praksis med deres mål og med deres strategi for at nå disse mål?

Musikerdag Aarhus 2019, lørdag d. 5. oktober i MONORAMA

Køb billet: 50,- kr. – Billet – Musikerdag Aarhus

Se mere Musikerdag Aarhus 2019 i MONORAMA

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/635128153652795/