Musikerdag 2019: Feedback sessions

På Musikerdagen kan du booke en gratis session og få personlig rådgivning omkring enten: Bandregnskab og økonomi, eller PR og Promotion.

Bandregnskab og økonomi:

Kan instrumenter trækkes fra i skat? Hvordan gør vi i bandet med indtægter fra merch. koncerter etc.? Hvordan laver man et bandregnskab? Skal vi oprette et firma? Kan jeg udgive musik og samtidig være på A-kasse? Rådgiver Esben Bøgh Laursen fra Dansk Musiker Forbund er klar til at rådgive og svare på spørgsmål, om alt det med penge og økonomi når man er musiker. Book en gratis session med Esben på Musikerdag Aarhus 2019, og bliv lidt klogere på ’alt det besværlige’ der følger med ved siden af musikken.

PR og Promotion (præsenteret af ArtLab):

Er du i tvivl om, hvordan du får fortalt den bedste historie om dig/dit band i din pressemeddelelse, så den fanger interessen hos bookere, pladeselskaber, medier m.m.? Og hvordan du gør medier, bookere og publikum interesserede i dine koncerter? Du kan få en snak med Sebastian Fibiger fra indie labelet Tambourhinoceros, der har et stærkt indblik i det strategiske og promoverende arbejde omkring at bygge nye kunstnere op.

Feedback sessions skal bestilles i forvejen – det kan du gøre her.

Husk at købe en indgangsbillet til hele Musikerdag arrangementet – det gør du her.