Musikerdag 2019: Kend din musikby

At Aarhus er en vigtig musikby er de fleste klar over. Men hvor stor byen faktisk er når det handler om musik, er der faktisk ikke så mange der ved.

Jesper Mardahl, Leder for Promus og Music City Aarhus vil med en lille koncentreret introduktion – Kend din musikby – give dig et forhåbentligvis lille overblik over hvad der faktisk sker i byen, og ikke mindst hvilke muligheder det åbner op for.

Jesper Mardahl har, med efterhånden 35 år på bagen som professionel i den danske musikbranche, været hele turen rundt på musikscenen. I første omgang som musiker, men sidenhen mest ”bag scenen” i rollen som A&R-manager, producent, label manager, og promotion- og marketingschef på en lang række af de førende musikselskaber i Danmark, herunder Genlyd Grammofon, Medley Records og Sonet Dansk Grammofon. Sidenhen som projektleder på landets største musikmagasin, GAFFA, medudvikler af Music Management-uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium, foredragsholder, underviser, censor, paneldeltager og speaker på internationale branchefestivaler som SXSW, Eurosonic, By:Larm, Canadian Music Week, Reeperbahn Festival, The Great Escape og SPOT+.

Musikerdag Aarhus 2019
Dato: 5. oktober 2019
Adresse: Mono, Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj
Tid: 12.30 – 18.00 – Køb billet her: https://billetto.dk/e/musikerdag-aarhus-2019-billetter-381473