MUSIKERDAG Aarhus 2016

musikerdag2016_mlogos_640x360
Musikerdagen er tilbage, og du er inviteret! Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 29. september 2016, kl. 16:00 til 22:00. Sted: MONORAMA, Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj.
Vi har samlet lidt om de forskellige indslag på MUSIKERDAG 2016 her, så du kan danne dig et overblik. Husk at demosessions og fotosessions som de eneste indslag kræver tilmelding. Find links og det hele når du læser videre… (Husk det er GRATIS)

MUSIKERDAG 2016 overblik: (Læs mere nedenfor)

• Clinic med IDA NIELSEN (Tidl. bassist for Prince)
• Oplæg: 10 ting du skal vide for at få penge! med Rasmus Krøyer
• Oplæg og inspiration med Esben Halkier (Thy Music Collective)
• Case: LISS – fra øvelokale til den globale jukeboks med Nis Bysted (Manager) og Kristoffer Rom (DUP)
• Demosessions: Få direkte feedback på bandets musik og udtryk
• Klik Fotosessions: Få nye pressebilledet med fotograf Peter Svendsen
• Drum Special med Heine Lennart Christensen, vinder af Big Drum Bonanza 2015 i LA
• 20% på formstøbte ørepropper og in-ear fra Audiovox
• Minikoncerter med GLOBE og VoxLakuna

….alt dette krydret med stand-område, bar, pølsevogn og masser af mennesker og energi.

idanielsen_640x360
Clinic og storyteller med IDA NIELSEN (Tidl. bassist for Prince)

Ida Nielsen er tilbage på dansk jord efter en eventyrlig rejse som bassist for en af verdens mest beundrede artister, Prince. På Musikerdagen giver hun smagsprøver på sit sublime spil og et indblik i livet på toppen af poppen: Hvordan fik hun jobbet, hvilke oplevelser var størst og hvad tager hun med sig videre, både som bassist og menneske? Præsenteret af TC Electronic.

Tjek hende ud på https://www.facebook.com/IdaNielsenfanpage/?fref=ts

Oplæg og inspiration med Esben Halkier (Thy Music Collective)
Du kender bands som The Entrepreneurs, Jonah Blacksmith, Artificial Brothers, Drengebande m.fl. Alle bands som har markeret sig de seneste år på den danske livescene. Fælles for dem alle er, at de er fra Thy og rundet af Thy Music Collective – et fællesskab der bruger sine kræfter på at gøre hinanden stærkere. Hvad er det de gør? Det bliver vi klogere på under oplægget ‘Det dynamiske musikerkollektiv’.

Tjek musikkollektivet ud på https://www.facebook.com/ThyMusicCollective/?fref=ts

Case: LISS – fra øvelokale til den globale jukeboks
Hvilken udgivelsesstrategi skal du vælge: Track eller album? I denne samtale med manager Nis Bysted, får du indblik i den udgivelsesstrategi, der bragte bandet LISS fra øvelokalet til den internationale scene. For lidt over et år siden udsendte det dengang ukendte Aarhus-band, Liss, deres første hitsingle med titlen “Try”. En hitsingle, der meget hurtigt åbnede dørene for dem på den internationale scene og gav dem en plads i den internationale jukeboks. Mød Nis Bysted (Manager for LISS), Kristoffer Rom (Formand for DUP) og Jesper Mardahl (Promus). Præsenteret af Promus.

Tjek LISS ud her https://www.facebook.com/LISSLISSLISSLISSLISS/?fref=ts eller læs artiklen herhttps://www.information.dk/kultur/2015/12/liss-person

Nis Bysted er manager og medejer af Eschos, som også har bands som Iceage og Lower. Kristoffer Rom er initiativtager til pladeselskabet Tambourhineceros, Formand i DUP og tidligere trommeslager i Oh No Ono. Jesper Mardahl er leder af PROMUS – Musiknetværket i Aarhus, initiativtager til Music City Aarhus, og har mange år bag sig i den danske musikbranche hos bl.a. EMI, BMG, jurymedlem Danish Music Award. Listen er lang, så tjek ham ud her.

Billede fra Musikerdag 2015

Billede fra Musikerdag 2015

Demosessions og Klik Fotosession
Din og bandets mulighed for at få konkret og konstruktiv feedback at arbejde videre på. Få et professionelt blik på bandets udtryk og musik, som I kan bruge i jeres målrettede arbejde mod at komme ud til et større publikum. Og/eller få nye pressefotos med fotograf Peter Svendsen. Begge kræver tilmelding:

• Demosessions: Tilmeld dig og bandet til demosessions på:https://podio.com/webforms/16038532/1076676 (gratis)
• Klik Fotosessions: med fotograf Peter Svendsen. Tilmeld jer på:https://podio.com/webforms/15851878/1064085 (Fee: 300,- kr.)

Drum Special med Heine Lennart Christensen, vinder af Big Drum Bonanza 2015 i LA
Tilbage i 90’erne stod Heine på scenen med Dicte og de øvrige medlemmer af Her Personal Pain. Trods anerkendelse som et af landets bedste livebands og en grammy i 1993, blev det dog kun til et album inden de gik hver til sit. Heines tekniske og musikalske talent bag trommerne er dog på ingen måde gået tabt, og i 2015 vendte han tilbage, tilmeldte sig og vandt den internationale trommekonkurrence, Big Drum Bonanza i Los Angeles. Det skete foran 300 trommeslagere fra hele verden. På Musikerdagen giver han smagsprøver på hans evner sammen med en guitarist og bassist.

Tjek vindernummeret/soloen ud her: https://www.youtube.com/watch?v=2TP1Tm66qms

20% på formstøbte ørepropper og in-ear fra Audiovox + minikoncerter med Globe og VoxLakuna

Stand-område: 4Sound + Merch City + DMF + Gateway Music + TC Electronic + Soundcenter + KODA + MONO + ORA + DMF Instrumentforsikring + Promus m.fl.

MUSIKERDAGEN foregår i koncersalen, i M40, i M14 (4Sound) i ‘stuen’ og orange gang nord.

Billig bar og pølsevogn.

Tjek ind på facebook: https://www.facebook.com/events/1067916863303198/

Sted: Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj

MUSIKERDAG 2016 er skabt i samarbejde mellem MONO, DMF og ORA.

sponsorlogos
Med bidrag fra:
sponsorlogos_2