Ny medarbejder i DMF

Ny medarbejder i DMF

Cand. jur. Dorte Bang er tiltrådt stillingen som Faglig sekretær i Dansk Musiker Forbund. Dorte har fra tidligere ansættelser, bl.a. i Favrskov Kommune samt Landsforeningen af Menighedsråd, opnået et indgående kendskab til alle aspekter af ansættelses ret i den offentlige sektor. Endvidere har hun stor erfaring i rådgivning på mange niveauer og er forhandlingsvant. Dorte har boet i Grønland i 6 år. Gennem sin ansættelse som juridisk fuldmægtig i Socialdirektoratet under Grønlands Hjemmestyre opnåede hun et grundlæggende kendskab til lovgivningen på både det sociale og det kommunale område. Hun har praktisk erfaring med forvaltningsret, lov udarbejdelse samt lov- og overenskomstfortolkning.

Siden 1. marts 2012 har Dorte i det daglige været at finde på DMF sekretariat i Vestergade 19, Aarhus. Hendes arbejdsområder i DMF er hele musikskole området, kirkemusikeransættelser, ansættelsesret og forvaltningsret generelt, samt forfaldende juridisk rådgivning.

Dorte er født og opvokset i Aarhus forstaden Åbyhøj. På hjemmefronten har hun mand, hus og to voksne sønner. Musikalsk er hun ivrig koncertgænger og er genremæssigt alsidig. Lige fra Metallica til operetter.