Nye tider – Nye job

22.08.2016 af Karen Bendix DMF

DMF inviterer til inspirationsdage om nye jobmuligheder for fest- og underholdningsmusikere i Jylland 25. sept. 2016 og på Sjælland til oktober.

640x360-semu-skanderborg

Har du brug for at blive inspireret til at tænke i nye jobbaner, få input til alternative jobmuligheder og netværke med musikerkolleger inden for fest- og underholdning i bredeste forstand, skal du melde dig til en af de to inspirationsdage ”Nye tider – Nye job”.

De to inspirationsdage bliver den 25. september i Skanderborg  og den 30. oktober på Gyrstinge Skovkro på Sjælland. Det er heldagsarrangementer med fokus på nye jobmuligheder for musikere.

Oplæg og netværk

Fest- og underholdningsmusikere fortæller om deres erfaring med at tænke ud af boksen angående alternative jobmuligheder med udgangspunkt i musikken. Og giver inspiration til nye markeder inden for kirkemusik, børnemusik, musikalske foredrag og job i varehuse og storcentre. Derudover vil du blive fodret med faglige indspark, der kan hjælpe dig med at udvide dit arbejdsfelt og få dig videre. Og du kan selv deltage i debatten og give dine bedste erfaringer videre til kolleger.

Der vil også blive tid til at netværke med dine musikerkolleger fra hele landet over frokost, kaffe og en middag eller en tur ud i de naturskønne områder, arrangementerne bliver afholdt i.

Tid,  sted og tilmelding

Arrangementet i Jylland er søndag den 25. september 2016 på Danhostel i Skanderborg fra kl. 9.30 til 20.00.

Arrangementet på Sjælland søndag den 30. oktober 2016 på Gyrstinge Skovkro fra kl. 9.30 til 20.00.

Tilmelding er først til mølle, da der kun er plads til maks. 60 personer hvert sted.

LÆS MERE samt tilmelding: www.dmf.dk/semu