Open call – DMF Aarhus’ Ungdomsudvalg

Vi søger 4 nye medlemmer til DMF Aarhus’ ungdomsudvalg. Udvalget står, i samarbejde med Aarhus-afdelingen, for at lave forskellige arrangementer og tiltag for DMFs medlemmer og byens yngre musikere. Gennem tiden har udvalget blandt andet sat flere festivaler på benene og taget initiativ til købet af DMFs ladcykel og anlæg, som medlemmerne i dag kan låne gratis af afdelingen.

Så hvis du vil udvide dit musikalske netværk, få indblik i DMFs arbejde og være med til at skabe initiativer til glæde for andre unge musikere i byen er Ungdomsudvalget noget for dig!

“Min tid i ungdomsudvalget gav mig indblik i arbejdet i en organisation både på det brede plan og i det små. Jeg fik et indblik i musikpolitik og hvilke problemer, der findes for andre musikere og som mine egne kolleger står med.
Udvalget er lykkedes med at få snak fra mødebordet ud i livet til unge musikere, der har nydt godt af de gode ideer. Det er en fed følelse at have været med til.”

Jes Meinertz Byg

“I DMFs ungdomsudvalg arbejder vi med fokus på at styrke de unge stemmer i det aarhusianske vækstlag – I min tid i udvalget har jeg været med til at organisere og kuratere endagsfestivaller under Aarhus Jazzfestival, samt lavet pop-ups under SPOT festival. 
Vi følger de unges behov og udfordringer, og arbejder mod at gøre det lidt nemmere at være ung musiker i Aarhus. Så hvis man har lyst til at gøre en forskel for unge musikere i Aarhus, så skal man blive medlem af ungdomsudvalget.”

Laurits Thing Holm

For at kunne være med i ungdomsudvalget skal du;

  • Være under 25 år eller studerende
  • Være bosiddende i Aarhus eller opland
  • Have lyst til at bidrage aktivt til udvalget

Som medlem af ungdomsudvalget får du;

  • Mulighed for at udvide dit musikalske netværk
  • Erfaring med projektarbejde i en organisation
  • Indblik i DMFs arbejde for musikerne
  • Dækket dit DMF-medlemskontingent i den periode, du er med i udvalget

Vil du vide mere?
Kontakt afdelingens formand, Camilla Overgaard, på cor@dmf.dk