Open Desk med Trine Ulrich – den 30. maj

Tirsdag den 30. maj 2023 inviterer DMF-Aarhus til ’Open Desk’ med Trine Ulrich. Her kan du få en gratis sparringssession med Trine på 20 minutter i vores hyggelige kontorfællesskab. Alle er velkomne til at benytte sig af tilbuddet. Der er dog et begrænset antal tider til rådighed, så skynd dig til tasterne!

Du kan booke din tid her: https://danskmusikerforbundsaarhusafdeling.simplybook.it/v2/#book/service/5

Tiderne er både for solister og bands. Vælger I at komme som band, kan I dog kun booke én tid, da vi gerne vil kunne tilbyde muligheden til flest muligt.

Lokation: DMF-Aarhus, Vestergade 19, 1. sal, 8000 Aarhus C

Lidt om Trine Ulrich
Trine er artist mentor, projektleder og iværksætter, og hjælper til dagligt musikere med at skabe en karriere med hjertet i front og på deres præmisser.

Hun er bl.a. tidligere manager for Fallulah samt en håndfuld metal/hardcore bands, booker for Carpark Festival, projektleder for Hej Søster Festival og har afholdt mere end 30 workshops rundt i hele Danmark efter at have udgivet bogen “Løft din karriere, de bedste råd og værktøjer fra en artist manager”.

Under en sparringssession med Trine er DU i centrum!

Hun bringer alle de kompetencer og den erfaring, som hun har opbygget igennem mange år i musikbranchen, i spil for at hjælpe dig videre derfra, hvor du står lige nu. Du får et overblik og en konkret handleplan med dertilhørende værktøjer til at komme videre med den.

Trine arbejder med områder indenfor:

  • Karriereplanlægning og målsætning
  • Identitet og storytelling
  • Fundraising
  • Booking og tourplanlægning
  • Udgivelsesplan
  • SoMe strategi og PR
  • Personlig karrieresparring

Trine tilbyder både sparring til solo artister og bands indenfor alle genrer.