På kryds og tværs med DMF

På kryds og tværs med DMF
– bliv inspireret og opdateret som festmusiker

Åbent arrangement på Restaurant Skovbakken i Randers
mandag d. 15. oktober kl. 18.30 – 22.00

Dansk Musiker Forbund inviterer fest- og underholdningsmusikere til inspirationsaften i Randers. Glæd dig til en god aften med fagligt indhold i samvær med gode kollegaer.

Du kan bl.a. opleve tre forskellige festmusikere fortælle om deres musikerliv – hvordan de forbereder sig, spiller og booker deres job.

Se og hør også det nyeste højtalersystem fra l’Acoustics “SYVA Colinear System”, og andre grejnyheder fra firmaet Matrix.

Dansk Musiker Forbund byder på en lille forfriskning i løbet af aftenen.
Alle er velkomne. Der er ingen tilmelding – så mød op og tag en musikerven med.

Læs mere om PÅ KRYDS OG TVÆRS MED DMF på
www.dmf.dk, www.musikeren.dk, DMF Facebook, Musikerens E-NYT m.m.

Om aftenens musikerne:

OUTPUTBAND – Randers
Lasse Brask, Sang og Guitar / Morten Friis, Trommer / Martin Simonsen Piano / Anton Dyrby / Bas
Outputband begyndte som husorkester på pædagogseminariet, og kørte videre som partyband med fokus på stærk vokal. De spiller country, pop og rock til privatfester, konceptfester, firmafester, på cafeer m.m. Bandet kan bestilles som duo, trio og band.
web: www.outputband.com Facebook: www.facebook.com/pg/Outputbanddk

The Jazz Pop Trio – feat. Janni Lavrsen – Silkeborg
Ole Hermansen, Klaver / Søren Straarup, Bas / Garo Kertesz, Trommer / Janni Lavrsen, vokal
The Jazz Pop Trio har spillet sammen i bal-orkesteret Candy siden 1990. I 2013 startede de “The Jazz Pop Trio” og fik senere Janni Lavrsen med på vokal. Repertoiret er jazzstandards og jazzificerede popnumre, som de spiller til privatfester, firmafester. Trioen kan bestilles som duo og trio. Ole spiller også en del solo klaver.
Facebook: www.facebook.com/TheJazzPopTrio

Festmusiker Martin Pedersen – Randers
Martin Pedersen har været aktiv musiker i mere end 60 år og spiller på mange instrumenter, med klaver som hovedinstrument. Han dannede sit første jazzorkester “Tittino” i 1955, og har siden spiller med flere forskellige orkestre i både Danmark, Norge, Tyskland, Spanien og Frankrig. Derudover har han været akkompagnatør til revyer, kabaretter og for sangsolister, og optræder i dag både solo og i orkestersammenhæng.