Pas På Hørelsen – på Aarhus Musikskole

Pas På Hørelsen – torsdag den 6. februar 2020 kl. 19:00 – på Aarhus Musikskole er et arrangement for både musikere og musikelskere.

Helge Engelbrecht spiller og synger nogle af sine populære sange og fortæller sammen med Torben Kruse om fordele og ulemper med høreapparater, når man er musiker og musikelsker.

Dennis Flacheberg og Peter Poulsen akkompagnerer på guitar og sax og fortæller om deres erfaringer med at forebygge høreskader ved brug af høreværn, in-ear monitoring og snusfornuft.

Audiolog Gitte Skærbæk fra GN Hearing fortæller om hørelsen og om mulighederne for at få hjælp til høretab, tinnitus mv.

Arrangementet er åbent og gratis for alle interesserede, og det sker på:

Aarhus Musikskole, Officersbygningen, Vester Allé 3

Torsdag den 6. februar 2020 kl. 19:00

NB! Husk at melde til i forvejen på www.dmf.dk/pph

Rytmiske musikere spiller kraftigere end forventet
Agnete Hoffmann-Petersen præsenterede ved Pas På Hørelsen en ny undersøgelse fra Odense Universitetshospital. Se videoen hvor Agnete fortæller om undersøgelsen, der bl.a. afslører at 46% af rytmiske musikere har tinnitus.

46% af rytmiske musikere har tinnitus

46% af rytmiske musikere er ramt af tinnitus. 40% har høretab! Det viser en ny undersøgelse foretaget af Agnete Torp Hoffmann-Petersen fra Klinik for Musikersundhed ved Det Nye Universitetshospital i Odense – Nyt OUH. Læs om undersøgelsen her:online.musikeren.dk/musikeren/195/html5/40 Kom og få gode råd til, hvordan du kan forebygge høreskader, og hvad du kan gøre, hvis først skaden ér sket, når Pas På Hørelsen kommer til Holstebro d. 15. november og Mariehaven, Ansager d. 19. november. Mød Helge Engelbrecht, Dennis Flacheberg, Peter Edwin Poulsen og Torben Kruse samt eksperter fra GN Hearing (ReSound)Bestil din GRATIS billet her: https://dmf.dk/pph

Slået op af Dansk Musiker Forbund – DMF i Mandag den 5. november 2018