Pocket Players

Pocket Players, Århus-baseret kvartet er et bluesband, men blæser højt og flot på alle konventioner om, hvordan Chicago-, Texas- eller andre afarter af blues spilles.
Sangeren og guitaristen, Ole Bech forklarer i dette klip, hvordan Pocket Players frem for et mere traditionelt bluesband, er den unikke sum af gruppens fire medlemmer, ham selv, organisten, Palle Hjorth og superrytmegruppen, Søren Poulsen på trommer og på bas, Henrik Poulsen.

Den Århus-baserede kvartet, Pocket Players udgav sidst i 2016 deres 2. album, Throw Your Dog A Bone. Et album hvor, til forskel fra det første Pocket Players-album, alle sangene er hjemmekomponerede og med tekster af guitaristen og sangeren, Ole Bech.
Ole Bech fortæller i dette interview historien om, hvordan han lige pludselig kom til at skrive sange til hele Throw Your Dog A Bone-albummet, om 2 af albummets sange og, om hvordan Pocket Players blev til i 2102

Pocket Players består af
Ole Bech, guitar
Palle Hjorth, orgel
Søren Poulsen, bas
Henrik Poulsen, trommer

Hør Ole Bech fortælle om sit instrument – en donmo

Om Pocket Players og blues uden regler

Ole Bech om sangskrivning

THE POCKET PLAYERS opstod fordi de 4 musiker, som kender hinanden gennem det danske bluesmiljø, alle ønsker at spille blues som det er bedst, nemlig traditionelt, men uden nogle regler, så leg og personlig musikalitet får en central rolle, både under indspilning og til live koncerter.

Måske undrer du dig over bandnavnet “THE POCKET PLAYERS”! Men nej, tankerne skal ikke ledes hen på lommebilliard eller andre lumre fortolkninger. Det at være en “pocket player” eller “playing in the pocket” er et udtryk som stammer fra bluesmiljøet i sydstaterne. En pocket player har et solidt swing og passer på det med næb og klør. Når et helt band er “in the pocket” betyder det at alle ånder sammen og spiller solidt musik bygget på et stærkt fundament af sikre grooves. Og det er præcist det THE POCKET PLAYERS gør.

THE POCKET PLAYERS udgav CD’en ‘Throw Your Dog A Bone’ i 2016.