Rytmisk Korarrangement

FOR SANGERE OG SANGUNDERVISERE

13. marts 2018 Aarhus – kl. 10-15

13/3, 3/4 + 24/4 kl.10-15

Du får

Teknikker og færdigheder til at lave bedre korarrangementer

Lært at lave arrangementer, der er nemme at lære men lyder af en million

Undervisning tilpasset dit individuelle niveau

Arbejdet både med a capella arrangementer og arrangementer med akkompagnement.

Om kurset

Har du lyst til at lære selv at arrangere til dit kor?

Eller er du allerede i gang og har brug for ny inspiration og nye værktøjer? Arrangementer for rytmisk kor er en mangelvare og det kan være en fordel at kunne arrangere selv, hvis man vil synge aktuelle sange med sit kor.

For hvem?

Sangere og sangundervisere. Det er en fordel, hvis du er i stand til at aflytte og nedskrive en melodi og akkorder. Underviseren arbejder med nodeprogrammet, Sibelius – men det står dig frit for, hvordan du nedskriver dine arrangementer.

13. marts 2018 Aarhus

13/3, 3/4 + 24/4 kl.10-15

Underviser

LINE GROTH RIIS

Sanger, arrangør, underviser

Sanger, arrangør og medleder i det verdensberømte rytmiske kor, Vocal Line, som bl.a. har optrådt med Rolling Stones og Bobby McFerrin. Hun synger desuden i den prisvindende elektroniske vokalgruppe, Postyr, som på kort tid er blevet et stort navn på den internationale vokalscene med turnéer i hele Europa, USA og Taiwan. Line Groth har bred erfaring i undervisning af sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. Hun underviser bl.a. på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun selv er kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse.