Så trækkes vinderen af en Pedal Steel Guitar

af Nils Harbo

Henning K. Music i Odder fejrer 30 års jubilæum og udlodder i den anledning en autentisk amerikansk pedal steel guitar. Vinderen udtrækkes d. 20. december

640x630-pedal-steel-guitar

Jubilæumspræmien er en overraskelse: En pedal steel guitar m. 10 strenge og 3 pedaler i Nashville E9 opsætning

Så er chancen for at spille julen ind med en autentisk amerikansk pedal steel guitar m. 10 strenge og 3 pedaler i Nashville E9 opsætning.

I 1986 åbnede firmaet Henning K. Music, der nu i 30 år har importeret og handlet med pedal steel guitarer og tilbehør. Det er musiker Henning Kock, der står bag. Han har siden 1971 specialiseret sig i pedal steel guitarer, og har i gennem tiden optrådt og medvirket på en lang række studieindspilninger.

Amerikansk bygget

Henning Kock har selv været i Nashville, Tennessee 6 gange og vil personligt udvælge vindermodellen, der ydermere bliver toptunet og justeret af Henning selv, så den er absolut spilleklar.

Vinderen af jubilæumskonkurrencen udtrækkes d. 20. december 2016.

Man deltager i konkurrencen, ved at gå ind til en musikhandler og købe en ting fra Henning K. Musics sortiment.

Det behøver ikke at være noget dyrt, forsikrer Henning Kock og nævner som eksempel et Nashville Sound guitarplekter af celluloid (med den gode vintage smækkende lyd) til 5,-!  Eller et George LS loddefri guitar/keyboard kabel med 2 påskruede stik til kr. 384,-.   Altså noget, man alligevel har brug for.

De nærmere regler kan læses på Henning K. Musics hjemmeside:
www.henningkmusic.dk.

Henning Kock har haft en lang karriere og bl.a. udgivet undervisningsmateriale om pedal steel guitar. Kock står også bag infosiden steelguitardanmark.dk.
Som studiemusiker har Kock spillet pedal-steelguitar for bl.a. Jodle Birge, Country Palle, Teddy Edelmann, De Nattergale, Richard Ragnvald, Østjysk Musikforsyning, Fenders, Peter Kent, Ragnar & Country Service, Teddy Nelson, Atlantic Express og mange andre.